Θυμήθηκαν την επέτειο του EYRO 2004 στο Ρέθυμνο

H εναρξη του σεμιναρίου διαιτησίας ,στο Ρέθυμνο, συνέπεσε με την συμπλήρωση οκτώ χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004.

H εναρξη του σεμιναρίου διαιτησίας ,στο Ρέθυμνο, συνέπεσε με την συμπλήρωση οκτώ χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004 από την Εθνική Ελλάδας, κάτι που η ΕΠΣ Ρεθύμνου δεν το άφησε να περάσει ανεκμετάλλευτο και πέρα από την ομιλία-χαιρετισμό του προέδρου της, Γιώργου Σταράκη, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην Εθνική. Μάλιστα, έδειξε και ένα ολιγόλεπτο βίντεο με το γκολ του Χαριστέα στον τελικό, κάτω από τα χειροκροτήματα των επισήμων, των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών της Σούπερ Λίγκα.

Η τελετή έναρξης του σεμιναρίου πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιου, του αναπληρωτή προέδρου της Σούπερ Λίγκα, Γιώργου Μποροβήλου, του αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Α. Σταθόπουλου, του συμβούλου, Ν. Προύτζου, και φυσικά της ΚΕΔ.

Το “παρών” στην τελετή έναρξης έδωσαν ο Βουλευτής Ρεθύμνου, Γιάννης Κεφαλογιάννης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου, Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, Γιώργος Μαρινάκης.

Επίσης, το “παρών” έδωσαν οι πρόεδροι των ΕΠΣ Χανίων, Λασιθίου, Γιώργος Βούρβαχης, Μανόλης Σταυρακάκης, ενώ την ΕΠΣ Ηρακλείου εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, Χάρης Βαβουρανάκης, και ο Βαγγέλης Παπαγγελής. Φυσικά, ιδιαίτερα έντονη ήταν η παρουσία του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ρεθύμνου, ο οποίος είναι ουσιαστικά συνδιοργανωτής του σεμιναρίου.

Στην τελετή έναρξης βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος του ΣΔΠΡ, Γιώργος Κοντογιάννης, όσο και ο Αρχιδιαιτητής, Κυριάκος Δελήμπασης.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook