Αναρτήθηκαν οι νέοι πίνακες της Κ.Ε.Δ.

Δεν βγήκε ‘’χαμένος’’ ο ΣΔΠΗ. Όμως περίμενε καλύτερα αποτελέσματα.

Tην Δευτέρα 13 Αυγούστου ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ  τα αποτελέσματα των τελευταίων αξιολογήσεων. Στο Ηράκλειο όπως μπορώ να αντιληφτώ , δεν πήγαν και άσχημα τα πράγματα, απλά θα μπορούσαν να πάνε και καλύτερα.

Όμως, σίγουρα δεν τελειώνει  τίποτα με αυτές  τις εξελίξεις. Αντίθετα, τώρα αρχίζουν! Καταρχάς, για τον  Γιώργο Φουκάκη, ‘’έπαιξε’’ όντως πολύ να ανέβει ως διαιτητής στην Σούπερ Λίγκα. Αλλά μπορεί  τελικά να μην ανέβηκε τώρα. Αλλά συνεχίζοντας  τις καλές διαιτησίες του αναμένεται να συμβεί πολύ σύντομα. Όμως στον Σύνδεσμο, πανηγυρίζουν  για την προώθηση του Μουρτζάκη στα ‘’ταλέντα’’ για την Σούπερ Λίγκα, παραμένοντας φυσικά ρέφερι στην Β΄εθνική. Έτσι, μπορεί να μην υπήρξε καμία προαγωγή, όμως έγιναν τρία  παραπάνω μικρά βήματα. Τα άλλα δυο εκτός του Γιάννη  Μουρτζάκη, είναι τα εξής. Ο Νικολακάκης μένοντας βοηθός Β΄ Εθνικής, μπήκε στα ‘’ταλέντα’’ για την Σούπερ Λίγκα, πάντα ως βοηθός. Και ο Βισκαδούρος  συνεχίζει διαιτητής στην Γ’ Εθνική και μπήκε και εκείνος στα ‘’ταλέντα’’ για την Β’ Εθνική κατηγορία. Ακόμα, θετικότατο γεγονός είναι η παραμονή του Κουκουλάκη ως διαιτητής  στην Λίγκα, και η διατήρηση φυσικά του Φουκάκιη ως διαιτητής στην Β’ εθνική.

“Μπλόκο” στον Ζαχαριουδάκη
Αρνητική εξέλιξη  σίγουρα πήρε η περίπτωση  του Γιώργου Ζαχαριουδάκη. Όπου φαινόταν ήταν σίγουρη η άνοδος του ως ρέφερι στην Β’ Εθνική, αλλά η μη άνοδος του Φουκάκη, τον ‘’μπλόκαρε’’ και αυτόν. Εδώ να προσθέσω  ένα πιθανό σενάριο. Κάποια πράγματα πήγαν σίγουρα στραβά, πληρώνοντας  οι διαιτητές μας τα ‘’σπασμένα’’ και τις ‘’κόντρες’’ κάποιων άλλων υψηλά ιστάμενων  προσώπων. Να ένα ακόμα παράδειγμα σε αυτό που τόνισα  τώρα. Η Ε.Δ. όπως έμαθα είχε προτείνει  τον Κρασαγάκη για την Γ’ εθνική ως διαιτητή. Όμως, η πρόταση δεν προχώρησε, γιατί ακολούθησε ‘’ντόμινο’’ του φραγμού των Φουκάκη και Ζαχαριουδάκη!  Τι άλλα, καλά; Από την άλλη βέβαια, καλό είναι που ο Ζαχαριουδάκης παραμένει διαιτητής Γ’ εθνικής και είναι πλέον ‘’υποψήφιος’’   για την παραπάνω κατηγορία.

Δεν την “γλύτωσε” ούτε ο Μηνάς…
Πάμε τώρα στον ‘’δικό’’ μας Μηνά Κοκκινάκη, του Συνδέσμου Λασιθίου όμως. Και η περίπτωση του όπως εκτιμάται  είχε αρνητική εξέλιξη . Πήγε πολύ καλά πέρυσι όπως μαρτυρούν και οι σχετικές βαθμολογίες. Όμως δεν αξιολογήθηκε. Όπως φαίνεται  πλήρωσε και αυτός άλλες ‘’αμαρτίες’’.

Κράτησαν τις θέσεις τους οι παρατηρητές μας
Τέλος, να σταθώ στους παρατηρητές διαιτησίας. Ο Γιώργος Ιωαννίδης παρέμεινε στην Β’ εθνική. Επίσης διατηρήθηκαν στην Γ’ εθνική και οι Φρίξος Βιδάκης, Τάσος Μαστορίδης, και Νίκος Συριγωνάκης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook