Στα Χανιά τα αγωνιστικά τεστ στις 12 Σεπτεμβρίου Γ’ και Δ’ εθνικής

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία των αγωνιστικών τεστ που αφορά τους διαιτητές και υποψήφιους διαιτητές Δ’ Εθνικής, ό πως και για τους υποψήφιους βοηθούς διαιτητές Γ’ εθνικής. Ο χώρος θα είναι στα Χανιά την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012. Η Ε.Δ. της ΕΠΣΗ απέστειλε δελτίο τύπου που ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους. Οι αξιολογημένοι διαιτητές Δ΄ Εθνικής της προηγούμενης […]

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία των αγωνιστικών τεστ που αφορά τους διαιτητές και υποψήφιους διαιτητές Δ’ Εθνικής, ό πως και για τους υποψήφιους βοηθούς διαιτητές Γ’ εθνικής. Ο χώρος θα είναι στα Χανιά την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012. Η Ε.Δ. της ΕΠΣΗ απέστειλε δελτίο τύπου που ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους.

Οι αξιολογημένοι διαιτητές Δ΄ Εθνικής της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου 2011-12, που συμμετείχαν επιτυχώς στις γραπτές εξετάσεις του φετινού σεμιναρίου προεπιλογής στην Αθήνα, ώρα προέλευσης στις 18.00′.

Οι νέοι υποψήφιοι διαιτητές Δ’ εθνικής και οι νέοι υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές Γ’ εθνικής ώρα προσέλευσης στις 11.00′. Στο προσεχές διάστημα θα ανακοινωθεί ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου.

Οι νέοι υποψήφιοι διαιτητές και βοηθοί οφείλουν να προσκομίσουν τις παρακάτω ιατρικές εξετάσεις με αντίστοιχες γνωματεύσεις. Α) ακτινογραφία θώρακος – τηλεκαρδίας. Β) καρδιογράφημα. Γ) οφθαλμολογική εξέταση. Επίσης οφείλουν να προσκομίσουν αντίγραφα ποινικού μητρώου και να έχουν μαζί τους το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook