Οι προθέσεις της ΕΠΣΗ για την είσπραξη μέρος των χρημάτων που δικαιούται από τα εξοδολόγια διαιτησίας

Συνάντηση ανάμεσα στους προέδρους της ΕΠΣΗ Νίκο Τζώρτζογλου, της Ε.Δ. Ναπολέων Παπαδάκη, έχοντας απέναντι τους τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής διαιτησίας, έγινε το βράδυ της Πέμπτης(13/9).

Οι δύο πρώτοι είχαν εξουσιοδοτηθεί από το Δ.Σ. της Ένωσης για να συζητήσουν το θέμα που αφορά το οικονομικό των παρατηρητών αγώνων. Συγκεκριμένα, οι παρατηρητές ζήτησαν να τους καλύπτονται τα έξοδα μετακίνησης τους στα γήπεδα.

Σε πρώτη φάση έγινε αυτή η συνάντηση, και θα ακολουθήσει εκείνη ανάμεσα στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ με τον πρόεδρο του ΣΔΠΗ Κώστα Κουναλάκη, αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Για να ενημερωθεί και ο δεύτερος για τα θέματα αυτά. Τώρα, όπως είναι γνωστό, η ΦΙΦΑ τα τελευταία τρία χρόνια δίνει το νόμιμο δικαίωμα στις Ενώσεις να εισπράττουν κάποια ποσοστά από τα εξοδολόγια των διαιτητών στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Αυτό η ΕΠΣΗ το διάστημα αυτό δεν το είχε ενεργοποιήσει. Τώρα όμως θέλει ένα μέρος των χρημάτων που δικαιούται, να το παίρνει, για να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των παρατηρητών, αλλά και άλλα τυχόν έξοδα της, όπως αυτά που θα χρειαστούν για τη συν διοργάνωση του σεμιναρίου διαιτησίας, στις 10 Νοεμβρίου, παρουσίας του Κύρου Βασσάρα.

Όσον αφορά τέλος στα ποσοστά, στην ΕΠΣΗ έχουν πρόθεση, να μάθουν πρώτα για το μέγεθος των χρηματικών ποσών που αναλογούν, και μετά θα αποφασίσουν για ποιο μέρος τους θα παίρνουν για τις παραπάνω ανάγκες τους, αλλά και ποια θα είναι τα χρήματα, που θα συνεχίσουν να εισπράττονται από τον ΣΔΠΗ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook