Επίσκεψη Μ. Πουλινάκη στον ΣΔΠΗ

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα στα γραφεία του ΣΔΠΗ έκανε το βράδυ της Τετάρτης (10/10) ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης,τόσο με αυτήν του την ιδιότητα, αλλά και ως εκπρόσωπος της Σούπερ Λίγκας, στα συμβούλια της ΕΠΟ.

Ήταν καλεσμένος του Δ.Σ. του ΣΔΠΗ αλλά και προσωπικά του προέδρου του, Κώστα Κουναλάκη. Παρόντες από το συμβούλιο του Συνδέσμου ήταν εκτός του προέδρου, οι Βασίλης Κοκκινάκης, Φρίξος Βιδάκης, Γιάννης Μαυραντωνάκης, Μανόλης Τζανακάκης, και Γιάννης Κουράκης.

Ο αντιπρόεδρος και μέλος της Ε.Δ. Γιώργος Ιωαννίδης, απουσίαζε λόγο ασθένειας. Οι δυο πλευρές συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν την διαιτησία γενικότερα.

Η όλη διαδικασία εξελίχθηκε μέσα σε ευχάριστο κλίμα, με τον κ.Πουλινάκη να υπόσχεται πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό των ανθρώπων της Ηρακλειώτικης διαιτησίας.

Από την άλλη, ο Κώστας Κουναλάκης αφού ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΟΦΗ για αυτήν του την επίσκεψη, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει στη διοίκηση της Κρητικής ΠΑΕ,και όπως του είπε, είναι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Επίσης του ευχήθηκε καλή θητεία ως σύμβουλος της ΕΠΟ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook