Οι νέοι πίνακες, οι λίγοι ορισμοί, και η ”εξαφάνιση” του Φλουρή

Και καλά νέα ήρθαν για τον ΣΔΠΗ από τις πρόσφατες αξιολογήσεις της ΚΕΔ αλλά δεν έλειψαν και τα…άσχημα.

Ανακοινώθηκαν όπως γνωρίζεται οι νέοι πίνακες διαιτητών σε Γ’ και Δ’ Εθνική κατηγορία. Στα θετικά αναμφισβήτητα τα αρκετά πρόσωπα στους πίνακες. Το άσχημο είναι ότι….χάθηκε το όνομα του Λευτέρη Φλουρή!

Όπως τόνιζαν οι άνθρωποι της Ηρακλειώτικης διαιτησίας, ενώ είχε περάσει με επιτυχία όλες τις εξετάσεις, δεν μπήκε στο πίνακα της Δ’ εθνικής. Και όλοι αναρωτιούνται το γιατί, και περιμένουν τις απαντήσεις των αρμοδίων. Στη Γ’ εθνική, οι Στάθης Γαρεφαλάκης, και Μιχάλης Παπαδάκης είναι οι νέοι εκπρόσωποι του Συνδέσμου. Και οι δυο αυτοί διαιτητές ήταν και πριν λίγα χρόνια στη Γ’ εθνική. Από το Ρέθυμνο είναι ο Γιώργος Βυζιργιανάκης. Και από τα Χανιά είναι τέσσερις. Οι Μανόλης Κανελάκης, Νίκος Μαραγκουδάκης, Μηνάς Μάρκου,και Μιχάλης Σγουράκης. Πάμε τώρα στη Δ’ εθνική. Από το Ηράκλειο παρέμειναν στο πίνακα οι Βαγγέλης Χαραλαμπάκης, Μανόλης Μανδαλενάκης, Χρήστος Κρασαγάκης. Πρώτη φορά προβιβάζεται ο Μαυρουδής. Από το Ρέθυμνο είναι δύο, οι Χρήστος Παπαδόπουλος, και Θεοδόσης Χατζημπεκιάρης. Από τα Χανιά τοποθετήθηκαν οι Χρήστος Γιαννουλάκης, Νίκος Βαμιανάκης, Χρήστος Κασσελάκης, Κώστας Μπερτάκης, Χρήστος Ούτας, και Μανόλης Φρατζολάκης. Τέλος, από το Λασίθι είναι οι Μηνάς Κοκκινάκης, και Χαράλαμπος Σωτηριάδης.

Βρε παιδιά από… εδώ μεριά, θα μου πείτε και μένα που… πήγε ο Φλουρής; Βέβαια σκέφτομαι και το άλλο, αφού οι Ηρακλειώτικες ομάδες στο περιφερειακό είναι πάλι πολλές (έξι στον αριθμό), οι ρέφερι μας δε θα μπορούν να ορίζονται στα παιχνίδια τους γενικά, θα σφυρίξουν πάλι λίγα ματς και φέτος. Να προσθέσω εδώ, πως ο Νίκος Παπανδρέου θα είναι από το Ηράκλειο παρατηρητής διαιτησίας στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Νέο ξεκίνημα για το Νίκο σε έναν χώρο που υπεραγαπά!

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook