Ο Γ.Κουφάκης βρέθηκε στο Σύνδεσμο τη περασμένη Δευτέρα

Όπως έμαθα, στη συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας (15/10) στο Σύνδεσμο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής κ. Γιάννης Κουφάκης, καθώς και το μέλος της ίδιας επιτροπής, κ. Στέλιος Κουκουλάκης, αδερφός του διεθνή μας διαιτητή του Μιχάλη, ο οποίος Στέλιος είναι δικηγόρος στο επάγγελμα. Σκοπός της επισκέψεως τους ήταν να μιλήσουν και να ενημερώσουν τους διαιτητές […]

Όπως έμαθα, στη συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας (15/10) στο Σύνδεσμο παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής κ. Γιάννης Κουφάκης, καθώς και το μέλος της ίδιας επιτροπής, κ. Στέλιος Κουκουλάκης, αδερφός του διεθνή μας διαιτητή του Μιχάλη, ο οποίος Στέλιος είναι δικηγόρος στο επάγγελμα.

Σκοπός της επισκέψεως τους ήταν να μιλήσουν και να ενημερώσουν τους διαιτητές σχετικά με τη συμπλήρωση των φύλλων αγώνων. Πρόθεση όλων είναι οι διαιτητές να συντάσσουν το φύλλο αγώνα όπως θα πρέπει. Δηλαδή, αναλυτικά και καταγεγραμμένα όλα τα γεγονότα που θα διαδραματίσουν σε έναν αγώνα. Και όλα αυτά φυσικά για ευνοήτους λόγους.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook