Άσχημο γεγονός το πέταγμα της καρέκλας στον βοηθό – Πάει φαντάρος ο Μανδαλενάκης

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Δεν εξελίχθησαν τα πράγματα όπως θα ήθελε το διαιτητικό τρίο στο Μαρτινέγκο στο ματς του Ηρακλή με τον Αλμυρό.

Παράπονα του Ηρακλή, μια αποβολή, ακυρωθέν γκολ, αλλά το ποιο άσχημο που είχαν να ”διαχειριστούν” ήταν η εκτόξευση της πλαστικής καρέκλας προς το μέρος του β’ βοηθού του κ. Κάζα. Όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα, η καρέκλα βρήκε τον βοηθό, αλλά σε ερώτηση του Μανδαλενάκη αν είναι σε θέση να συνεχίσει να αγωνίζεται του απάντησε θετικά. Στο 65′ έγινε αυτό και υπήρξε πεντάλεπτη περίπου προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού. Στον Ηρακλή ”φωνάζουν” ότι στο 1-2 υπήρξε οφσάιντ, στο πέναλτι-αποβολή του Συντιχάκη, και για το ακυρωθέν γκολ τους για επιθετικό φάουλ, από τη στιγμή που μπήκε αυτογκόλ.

Πάντως θεωρώ πως ο ρέφερι Μανδαλενάκης αλλά και οι βοηθοί του, Γ. Δασκαλάκης, και Κάζας, προσπάθησαν να διαχειριστούν ψύχραιμα τις ”κακοτοποιές” του αγώνα. Για το ρέφερι να προσθέσω ότι σε λίγο καιρό θα υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα!

Συγκεκριμένα θα παρουσιασθεί στο κέντρο νεοσυλλέκτων των ειδικών δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο.

Όπως μου τόνισε, θα φανεί στη συνέχεια αν μπορεί να συνδυάσει στρατό και διαιτησία και να ορίζεται στη Δ’ εθνική, κατηγορία που διατηρείται μετά και τα πρόσφατα αποτελέσματα των σχετικών εξετάσεων.

Με δεδομένο βέβαια, ότι λόγο των γνωστόν προβλημάτων οι Ηρακλειώτες διαιτητές πάλι φέτος θα ορίζονται σε ελάχιστα ματς του… μίνι περιφερειακού πρωταθλήματος!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook