Καλή διαιτησία στο Περιστέρι ο Κουκουλάκης, που ”παίζει” Ευρώπη τη Πέμπτη

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Σε σχόλιο του ο Γιάννης Παπαδάκος, πρώην αντιπρόεδρος της ΟΔΠΕ υπεραμύνθηκε της απόφασης του Μιχάλη Κουκουλάκη, να δείξει ”παίζεται” σε μια αμφισβητούμενη φάση στο 56′ του αγώνα Ατρομήτου – Λεβαδειακού.

Τότε, από κόρνερ των φιλοξενούμενων και κεφαλιά του Ζησόπουλου, η μπάλα από απόσταση αναπνοής βρήκε μεν στο χέρι του Γιαννούλη, όπου όμως δε το είχε καν στην ανάταση αλλά στο στήθος του.

Βρήκε η μπάλα στο χέρι και όχι το ανάποδο. Μάλιστα, ο Παπαδάκος, σχολίασε πως έμεινε έκπληκτος ακούγοντας γνωστό τηλεσχολιαστή αμφισβητούμενων φάσεων να λέει ότι υπήρξε παράβαση. Και ο ίδιος έδωσε συγχαρητήρια στο Κουκουλάκη, που ούτε καν ασχολήθηκε με τη φάση!

Γενικά πάντως ‘οπως πληροφορήθηκα, η διαιτησία του Μιχάλη στο Περιστέρι ήταν καλή, και οι παίχτες αποδέχονταν αδιαμαρτύρητα τα σφυρίγματα του. Λέτε να τον βοήθησε και το ματς του Αλμυρού με τη Γαρίπα; Καλά, πλάκα κάνω,αλλά όλα χρειάζονται, έτσι;

Με την ευκαιρία να πω ότι ο Ηρακλειότης διεθνής διαιτητής μας, την ερχόμενη Πέμπτη(25/10) θα είναι επιπρόσθετος στο ματς του Γιουρόπα Λίγκ ανάμεσα στη Μαρίτιμο και τη Μπορντό. Παιχνίδι που θα διευθύνει ο Κάκος, με βοηθούς τους Ακρίβο και Τάτση. Ο άλλος επιπρόσθετος θα είναι ο Σπάθας, και 4ος ο Σαραϊδάρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook