Λύσεις στην ασφάλεια τους ζητάνε οι διαιτητές σε δυο γήπεδα του Ηρακλείου

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Μαθαίνω ότι το τελευταίο καιρό υπάρχει έντονος προβληματισμός και ανησυχία στους διαιτητές για το θέμα ασφάλειας σε δυο γήπεδα του Ηρακλείου.

Και αφορά τη πρόσβαση των διαιτητών προς και από, της διαδρομής γηπέδου και αποδυτηρίων τους.

Τα γήπεδα είναι όπως τονίζουν οι διαιτητές το Λίντο και το ”Γ.Σκουρέλος”, δηλαδή το μικρό γήπεδο του Ηροδότου. Ακούγεται μάλιστα ότι αν δεν βρεθεί λύση από τους αρμόδιους των χώρων αυτών δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που δε θα πηγαίνουν να σφυρίζουν εκεί.

Επικοινώνησα με τους υπεύθυνους και των δυο γηπέδων. Στο Λίντο μου είπαν ότι τη φυσούνα που έχουν φτιάξει εδώ και πολύ καιρό, θα αρχίσουν πλέον να τη τοποθετούν στα παιχνίδια, έτσι ώστε οι διαιτητές να νιώθουν και να έχουν ασφάλεια.

Ενώ ο πρόεδρος των Νέων Ηροδότου, Γιώργος Σαρόγλου, μου τόνισε ότι έχει ήδη βρει τη λύση στο θέμα αυτό. Σε συνεννόηση με τους διαιτητές και όποτε κρίνεται αναγκαίο, θα κλειδώνεται η πόρτα που ενώνει τη κερκίδα με τον ενιαίο χώρο κυλικείου και αποδυτηρίων, για να μη μπορεί να έρθει σε επαφή κανένας με τους διαιτητές την ώρα εισόδου και εξόδου από το γήπεδο.

Να προσθέσω ότι όπως πληροφορήθηκα, το θέμα δεν είναι μόνο μη τυχόν δημιουργήσουν φασαρία οι γηπεδούχοι, αλλά είναι και οι φιλοξενούμενοι, ή επίσης και σε άλλα ματς που ορίζονται σε αυτά τα γήπεδα. Και διευκρινίζεται αυτό για να μη θεωρηθεί πως το πρόβλημα είναι Λίντο και Ν.Ηροδότου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook