Είχαν… ντέρμπι και οι διαιτητές!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Δεν ήταν εύκολη η αποστολή του Νικολακάκη ως ρέφερι στο ντέρμπι του Αλμυρού με το Ρωμανό. Γι’ αυτό και επιλέχθηκε από την Ε.Δ. νομίζω,έτσι; Άφησε με ορισμένα παράπονα και τις δυο πλευρές. Αλλά αυτά είναι στην ημερήσια διάταξη όπως συνηθίζω να λέω!

Πάντως δεν υπήρξε καμιά φάση που να επηρέασε κάτι ουσιαστικό στην εξέλιξη του αγώνα. Οι γηπεδούχοι ”φώναξαν” σε ένα πέσιμο του Αν. Στρατήγη στο πρώτο μέρος, και οι φιλοξενούμενοι για κάποια φάουλ κυρίως σε κοντινή απόσταση με τη περιοχή του Λιουδάκη.

Ο Γιάννης Μαυραντωνάκης, καθυστέρησε σχετικά να καταφθάσει στο γήπεδο λόγο δουλείας,γιατί πλέον η σέντρα στις 15.00′ αγχώνει πολύ τους εργαζόμενους και το Σάββατο διαιτητές! Ο Αντώνης Δασκαλάκης(β’ βοηθός) μου τόνισε πως φέτος συναντηθήκαμε πρώτη φορά σε γήπεδο. Το έχω ξαναγράψει, με το δίδυμο αδερφό του,τον Γιάννη, ούτε καν μπαίνω στο κόπο να ψάξω ποιος είναι ποιος!

Δε θα το καταφέρω ποτέ. Μάλιστα μου είπε ότι ο Γιάννης λέει είναι το… φωτομοντέλο που τον έχω φωτογραφήσει αρκετές φορές φέτος! Χα,χα,χα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook