Το Σάββατο(10/11) το σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας ποδοσφαίρου

Αύριο Σάββατο(10/11) όπως είναι γνωστό διοργανώνεται το ‘’σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας ποδοσφαίρου’’ στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο Στάδιο στην αίθουσα γραπτού τύπου (θύρα 1). Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.00’ το πρωί και θα διαρκέσει σύμφωνα με το πρόγραμμα μέχρι στις 14.00’ Το μεσημέρι. Κύριος ομιλητής θα είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ελληνικής διαιτησίας και […]

Αύριο Σάββατο(10/11) όπως είναι γνωστό διοργανώνεται το ‘’σεμινάριο κανονισμών διαιτησίας ποδοσφαίρου’’ στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα στο Παγκρήτιο Στάδιο στην αίθουσα γραπτού τύπου (θύρα 1). Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11.00’ το πρωί και θα διαρκέσει σύμφωνα με το πρόγραμμα μέχρι στις 14.00’ Το μεσημέρι.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης της Ελληνικής διαιτησίας και τέως διεθνής διαιτητής, Κύρος Βασάρας. Το σεμινάριο διοργανώνει ο Π.Σ.Α.Τ. σε συνεργασία με τον δημοτικό αθλητικό οργανισμό Ηρακλείου.

Επίσης ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Π.Σ.ΑΤ. κύριοι Σωτήρης Τριανταφύλλου,και Αντώνης Αντωνόπουλος αντίστοιχα. Όπως με ενημέρωσε ο Αντωνόπουλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί του, τέτοιου είδους σεμινάρια γίνονται συχνά, αλλά πρώτη φορά διευρύνεται προς την επαρχία. Και έχουν μόνο σοβαρή κατεύθυνση, γιατί και οι επαγγελματίες συντάκτες θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι για αλλαγές και τροποποιήσεις κανονισμών, έτσι ώστε να μεταφέρουν πλήρη και σωστή πληροφόρηση προς τον υπόλοιπο κόσμο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook