Έδωσε τέλος στη παρεξήγηση ο πρόεδρος

Κάποιο προβληματάκι έμαθα ότι δημιουργήθηκε σε ματς της Α(;) κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανάμεσα σε έναν β’ βοηθό διαιτητή και παράγοντα. Με αφορμή τη κίνηση του βοηθού να ‘’απαντήσει’’ σε προκλήσεις κάποιων φιλάθλων. Όπως πληροφορήθηκα μέσα από ανθρώπους της διαιτησίας, κάθε τέτοιου είδους ενέργειες από μέλη του Συνδέσμου, είναι καταδικαστέες. Λέγοντας χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν […]

Κάποιο προβληματάκι έμαθα ότι δημιουργήθηκε σε ματς της Α(;) κατηγορίας το περασμένο Σαββατοκύριακο, ανάμεσα σε έναν β’ βοηθό διαιτητή και παράγοντα. Με αφορμή τη κίνηση του βοηθού να ‘’απαντήσει’’ σε προκλήσεις κάποιων φιλάθλων.

Όπως πληροφορήθηκα μέσα από ανθρώπους της διαιτησίας, κάθε τέτοιου είδους ενέργειες από μέλη του Συνδέσμου, είναι καταδικαστέες. Λέγοντας χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν έχει καμία δουλειά ο διαιτητής να ασχολείται με τη κερκίδα.

Πάντως με παρέμβαση του προέδρου του Συνδέσμου, Κώστα Κουναλάκη, δόθηκε τέλος στη παρεξήγηση ανάμεσα στον διαιτητή και το παράγοντα αλλά φυσικά και με όλη τη συγκεκριμένη ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook