Τοποθέτηση ΣΔΠΗ και Σιδερίδη

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Όπως πληροφορήθηκα στον Σύνδεσμο έχουν ενοχληθεί από τις δηλώσεις του Μιχάλη Σιδερίδη, ποδοσφαιριστή του Διαγόρα μετά τη πρόσφατη αποβολή του στο ματς με τη Χαραυγή.

Τονίζουν, πως υπήρξε αλληλοβρίσιμο μεταξύ του ίδιου και του παίχτη της Χαραυγής, και το αποδέχεται ο τελευταίος, σε ένα ματς που υπήρξαν συνολικά πέντε αποβολές.

Μάλιστα, λένε στο Σύνδεσμο ότι το επίμαχο σημείο, έχει κοπεί από το video που υπάρχει στα χέρια της ομάδας του Διαγόρα. Προσθέτοντας επίσης η διαιτητική πλευρά, πως το ήθος του Νίκου Γιαλαμά είναι γνωστό στην 25χρονη παρουσία του ως διαιτητής στα Ηρακλειώτικα γήπεδα, και ότι δεν χαρίζεται σε κανέναν παρόλο ότι, όπως είναι φυσιολογικό, όλα αυτά τα χρόνια έχει αποκτήσει πολλούς φίλους στο χώρο.

Ενώ το Δ.Σ. του ΣΔΠΗ θα στείλει, αν δε το έχει κάνει ήδη, το θέμα στην πειθαρχική επιτροπή για τα περαιτέρω. Από τη πλευρά του τώρα ο Σιδερίδης μου τόνισε πως κρίνει άδικη την αποβολή του όπως και του αντιπάλου του.

Βάζει το χέρι του στο ευαγγέλιο, όπως χαρακτηριστικά λέει για αυτό, και συμπληρώνει:

“Με ψευδή λόγο μας απέβαλε, αν έθιξα τον διαιτητή του ζητάω συγνώμη, γιατί όμως δε τιμωρούνται και οι διαιτητές, αλλά μόνο οι παίχτες; Δεν έβρισα ποτέ, σέβομαι και εκτιμώ όλους τους διαιτητές, αλλά και αυτοί θα πρέπει να καταλαβαίνουν και να σέβονται εμάς τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, όπως κάνουμε και εμείς”.

Στο Σύνδεσμο επίσης ξέρουν πως ο ποδοσφαιριστής αυτός έχει επανειλημμένα αποβληθεί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook