Παπαδόπουλος όνομα και πράγμα

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Σέβομαι πάντα τις απόψεις των ομάδων για τις διαιτησίες, αλλά θα καταθέσω τη δικιά μου για το διαιτητή Παπαδόπουλο, που τον συνάντησα πρώτη φορά στο παιχνίδι των Δειλινών με την Αγία Βαρβάρα.

Θεωρώ πως έκανε πολύ καλή διαιτησία! Μου άρεσε ιδιαίτερα, ο ‘’χειρισμός’’ του παιχνιδιού. Προσπαθούσε πάντα να ηρεμήσει τα πνεύματα, φρόντιζε να μη χάσει τον έλεγχο, και να αρχίσουν σιγά-σιγά άπαντες με την εξέλιξη του αγώνα να σέβονται τις απόψεις του, όταν συμφωνούν, αλλά κυρίως όταν διαφωνούν! Είχε αρχοντική παρουσία στο γήπεδο, και αρκετά… ψαρωτική!

Όταν έγραφα τις συνθέσεις, τον ρώτησα από πού είναι και τα σχετικά. Μου απάντησε ότι κατάγεται από Κοζάνη, αλλά για επαγγελματικούς λόγους βρίσκεται στο Ηράκλειο, και πήρε μεταγραφή φέτος στο Σύνδεσμο.

Μου είπε επίσης, αφού τον ρώτησα, ότι ήταν τη περίοδο 2008/09 στη Σούπερ Λίγκα ως βοηθός! Αλλά μου τόνισε χαρακτηριστικά, αλλά και σεμνά:

’’ Δεν έχουν σημασία αυτά, είναι στο παρελθόν, τώρα είμαι εδώ, και σφυρίζω τοπικό’’.

Είχε βοηθούς τους Μιχάλη Δασκαλάκη, και Γιατράκη. Τέλος, στην αποβολή του Μακρυμανολάκη των Δειλινών, αφού πρώτα του έδωσε τη πρώτη κάρτα, στη συνέχεια ο παίχτης ειρωνεύτηκε την απόφαση του, και τον απέβαλε με 2η κίτρινη.

Στο ίδιο λεπτό, στο 87’ και είχε περάσει ως αλλαγή στο… 82’! Σίγουρα συγκαταλέγεται στις αποβολές… εξπρές!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook