Οι προβληματισμοί μερίδας διαιτητών, και οι απαντήσεις του Γ. Ιωαννίδη

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Δέχθηκα ορισμένα σχόλια από κάποιους διαιτητές που έλεγαν ότι ενώ κάποιοι ρέφερι δεν είναι συνεπείς στα μαθήματα τις Δευτέρες, η Ε.Δ. τους ορίζει, κι ενώ υπάρχει η τοποθέτηση, για το αντίθετο.

Δηλαδή, όσοι δε συμμετέχουν στα μαθήματα, δε θα ορίζονται. Ζήτησα την άποψη του μέλους της επιτροπής, Γιώργου Ιωαννίδη. Μου είπε λοιπόν πως το παραπάνω συνεχίζει να ισχύει, όμως το τελευταίο διάστημα επειδή διαιτητής, τάχθηκε μόνος του να σφυρίζει στο παιδικό τουρνουά, που δε το κρύβει, υπάρχει μια μικρή δυσκολία να βρίσκονται διαιτητές, θεώρησε σωστό να τον ανταμείβουν με ορισμούς στα τοπικά πρωταθλήματα.

Επίσης μετέφερα στον Ιωαννίδη παράπονο μερίδας διαιτητών, ότι σφυρίζουν στο παιδικό σχεδόν οι ίδιοι και οι ίδιοι, και κάποιοι καθόλου.

Σε αυτό ο Γιώργος μου απάντησε, πως αν κάποιος βάζει ‘’κόλλημα’’ στα ματς του παιδικού, δε μπορούν να τον υποχρεώσουν να πηγαίνει. Και πρόσθεσε ο Ιωαννίδης, ’’φροντίζουμε τα παιδιά που μπαίνουν στο παιδικό, να σφυρίζουν σίγουρα μέσα σε κάθε Σαββατοκύριακο, παιχνίδι, ή παιχνίδια.

Ακόμα, δε το αποκλείω, αν στο τέλος η ΕΠΣΗ έχει την ευχέρεια, να εισπράξουν κάποια χρήματα οι διαιτητές’’. Και τόνισε τέλος, πως ήδη έχει βγει επίσημο δελτίο τύπου της Ε.Δ. που ευχαριστεί όλους τους διαιτητές που βοηθάνε με το να σφυρίζουν στο παιδικό τουρνουά της Ένωσης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook