Με προβλήματα διαιτησίας το πρώτο μισό της Σούπερ Λίγκας.

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Ένα στατιστικό στοιχείο που δείχνει ότι η διαιτησία αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, και για μένα το κυριότερο είναι ο ‘’χαλκάς’’ των παραγόντων, είναι αυτό που είδε το φως της δημοσιότητας, και αναφέρει για το μεγάλο αριθμό διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα, που στο φινάλε του α’ γύρου, έχει τιμωρηθεί τουλάχιστον μία φορά.

Που τώρα, στο ‘’καθρέφτη’’ του ποδοσφαίρου μας, ας φανταστεί ο καθένας, τι μπορεί να συμβαίνει από και κάτω, ε ρε τι γίνεται! Ακριβώς λέει το 50 της εκατό, όπως είδα δημοσιευμένο σε σάιτ (soccerplus),δηλαδή από τους 26 διαιτητές, οι 13 έχουν τιμωρηθεί τουλάχιστον μία φορά. Αυτά ισχύουν τόσο για το πρώτο μισό του συγκεκριμένου πρωταθλήματος, αλλά και μέχρι την ολοκλήρωση της 3ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδος.

Η λίστα είναι: Καλογερόπουλος, Παππάς(Αθήνας),Ζαχαριάδης(Μακεδονίας), Ιωαννίδης(Αργολίδας),Δελφάκης(Αρκαδίας),Κύζας(Δράμας),Σιδηρόπουλος(Δωδεκανήσου),Μαντάκης(Ημαθίας),Μήτσιος(Ηπείρου),Κουκουλάκης(Ηρακλείου),Αρετόπουλος(Τρικάλων),Δημητρόπουλος(Φθιώτιδας),Γιάχος(Χίου),Και όπως χαρακτηριστικά λέει το ρεπορτάζ, τα λάθη είναι ανθρώπινα, αλλά ορισμένες διαιτησίες ήταν σκέτα φαλτσοσφυρίγματα!

 Το ξέρουμε όλοι πως το… στραγάλι δε γυρίζει το ίδιο μέσα σε όλες τις σφυρίχτρες! Ας φανταστούμε(γιατί μόνο εκεί συμβαίνει) όλοι μας πως όλα είναι… αξιοκρατικά στη χώρα μας, τότε με αυτοκριτική και δουλειά, όλα βελτιώνονται. Και μετά ήρθαν οι μέλισσες…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook