Έκοψαν τη πίτα και ‘’χάραξαν’’ τη νέα χρονιά οι διαιτητές μας

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Όπως συνηθίζεται στο ΣΔΠΗ η ‘’οικογένεια’’ των διαιτητών έκοψε και φέτος τη πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Τη Δευτέρα(14/1) στα γραφεία του Συνδέσμου παρουσίας όλων των διαιτητών, του Δ.Σ του Συνδέσμου, των μελών της Ε.Δ. εκτός του προέδρου Ναπολέων Παπαδάκη. Δηλαδή παρόντες ήταν οι κ. κ. Ιωαννίδης, Συριγωνάκης, Γαρεφαλάκης, αλλά και ως αναπληρωματικό μέλος ο Βαβουρανάκης, που ήταν εκεί και με την ιδιότητα του ομιλητή, ως γιατρός κάνοντας μάθημα.

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν τα μαθήματα της νέας σχολής διαιτητών, που για αρχή τουλάχιστον παρών έδωσαν κοντά στα 30 άτομα.

Από πλευράς ΕΠΣΗ που να σημειωθεί ταυτόχρονα ήταν σε εξέλιξη η κλήρωση του κυπέλλου, παραβρέθηκαν ο Παπαγγελής, και ο Μαθιουδάκης(πρόλαβε αν και είναι πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου!). Και ο Βαβουρανάκης, εκπροσωπούσε την Ένωση ως αντιπρόεδρος της.

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία ο Ιωαννίδης είχε αναλάβει το… χαράκωμα της πίτας και ο πρόεδρος των διαιτητών το… σερβίρισμα! Όπως έμαθα, το κομμάτι των μη εν ενεργεία διαιτητών, το πήρε, όπως κάθε χρονιά, ο αρχαιότερος παράλληλα Γιάννης Πετράκης.

Αυτό τώρα των εν ενεργεία, δίνεται το πρώτο κομμάτι σε εκείνον που είναι ιεραρχικά σε μεγαλύτερη κατηγορία, δηλαδή στο Κουκουλάκη. Όμως εκείνος με σκέψη και κίνηση που δείχνει πολλά, το πρόσφερε στο Φουκάκη, που ήταν η… μέρα και βραδιά του!

Μάλιστα ο Φουκάκης δε σταμάτησε να δέχεται τα συγχαρητήρια από όλους για τα ευχάριστα μαντάτα!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook