Ορισμός με ρίσκο σε ματς υψηλού βαθμού επικινδυνότητας!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν ιδιαίτερα ‘’ζωηρό’’ και ευχή όλων είναι να αποτελέσει παρελθόν και να μη ξανά έρθει ποτέ. Όπως έχει γίνει γνωστό το φύλλο αγώνα της περιπετειώδους αναμέτρησης της Ανάληψης με το Αθλόπολις ήταν με ασάφειες, κάτι που δεν ικανοποίησε καθόλου την πειθαρχική επιτροπή.

Γιατί άκουσαν, έμαθαν, υποψιάζονται τα μέλη της, αλλά δε τα βρίσκουν και πουθενά γραμμένα. Υπάρχει όπως αντιλαμβάνομαι ‘’σιωπηρή’’ τιμωρία του διαιτητή της αναμέτρησης αυτής.

Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής Γιάννης Κουφάκης, απέστειλε το συγκεκριμένο φύλλο αγώνα στα μέλη της επιτροπής διαιτησίας. Έριξα μια ματιά στους ορισμούς του διημέρου αυτού, είδα ένα τρίο που έμεινα… κάγκελο αφού έχει οριστεί σε ένα ματς με αυξημένο το δείκτη επικινδυνότητας!

Με όλο το σεβασμό προς τα μέλη της Ε.Δ. αλλά και στους διαιτητές, γιατί οι πρώτοι είναι οι αρμόδιοι που θα πάρουν τις αποφάσεις, και οι διαιτητές από την άλλη που σκοπό έχουν να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο τους.

Αλλά, εδώ υπάρχει ένα αλλά, ο Θεός να βοηθήσει μα δε βλέπω να τελειώνει ομαλά, και αν τελειώσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Δεν είναι στη μεγάλη κατηγορία το παιχνίδι αυτό. Βρίσκεται στα μεσαία στρώματα. Ρίξετε μια ματιά και θα… υποθέσετε και εσείς! Ο Θεός βοηθός!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook