Η τοποθέτηση της Ε.Δ. στο θέμα του Β.Κοκκινάκη

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Όσον αφορά τη τοποθέτηση των μελών της Ε.Δ στο θέμα του Βασίλη Κοκκινάκη, το έκαναν τόσο ο Γιώργος Ιωαννίδης, όσο και ο Νίκος Συριγωνάκης.

Είπαν πως δεν αμφισβητείτε από κανέναν η 28χρονη προσφορά στο Σύνδεσμο.

Δε τον ‘’πέταξε’’ κανένας από τη διαιτησία. Όμως συμπληρώνοντας το 50ο έτος της ηλικίας του (31/12/12), δε μπορούσε άλλο σύμφωνα με το κανονισμό να αγωνίζεται.

Όπως έγινε πέρυσι με τον Παπανδρέου, πρόπερσι με τον Βασιλειάδη. Τελικό κυπέλλου, δε μπορεί να διευθύνει, λόγο του ηλικιακού.

Ο ίδιος ο Βασίλης, όπως τόνισε ο Γιώργος Ιωαννίδης, ζήτησε από αρχές της φετινής σεζόν, να σφυρίζει μέχρι το καλοκαίρι.

Η απάντηση ήταν, να το ζητήσει με αίτηση, προς την Επιτροπή Διαιτησίας και να αποφασίσει το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Η. και όπως έκριναν, δε θα έβλεπαν λόγο που να μη γίνει αποδεκτό το αίτημα αυτό.

Η αίτηση δε φτιάχτηκε ποτέ. Η απόφαση να τιμηθεί ο Κοκκινάκης, ήταν ειλημμένη έτσι κι αλλιώς, αφού άλλωστε, το είχε πει και παλιότερα ο Γιώργος Ιωαννίδης, σε εκπομπή του ‘’παλμού του τοπικού ποδοσφαίρου’’ στον Αthletic Radio.

Αλλά υπήρξε ξανά τοποθέτηση του Νίκου Συριγωνάκη, σε τηλεοπτική εκπομπή. Θεωρώ πως υπήρξαν κάποιες ‘’παρεξηγήσεις’’ και έχει να κάνει με το ‘’τάιμινγκ’’ όπως είπε και ο Νίκος Συριγωνάκης.

Υπάρχει η παραδοχή δια στόματος Γιώργου Ιωαννίδη, ότι θα έπρεπε να πάρουν στο τηλέφωνο το Κοκκινάκη, και να του πουν ότι η πολυετής καριέρα του ως διαιτητής, σταματάει με την αλλαγή του χρόνου, το οποίο το γνώριζε ο Βασίλης, όμως δεν έγινε και ο Βασίλης θα ήθελε ένα πιο επίσημο ‘’αντίο’’.

Θα γίνει όμως, θα τιμηθεί στο φυσικό του χώρο που είναι το γήπεδο.

Οπότε όπως έμαθα, θα προγραμματιστεί μία ανάλογη εκδήλωση, για να τιμηθεί ο Βασίλης όπως του αξίζει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook