Έχω παίξει και εγώ με το Βασίλη, είπαν όλοι οι διαιτητές!

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Μέσα σε αυτά που είχαν ετοιμάσει για τη βραδιά του Βασίλη Κοκκινάκη, ήταν η προβολή μέσω βίντεο και προβλήθηκαν σε προτζέκτορα φωτογραφίες που απεικόνιζαν τη διαιτητική διαδρομή του στα 28 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στη διαιτησία.

Η επιμέλεια του βίντεο ανήκει στο ρέφερι Νίκο Φερετζάκη. Στη συνέχεια ο Μανόλης Τζανακάκης απεύθυνε χαιρετισμό αφιερωμένο στο τιμώμενο πρόσωπο.

Αμέσως μετά ο Γιώργος Φουκάκης πρόσφερε πλακέτα στο Κοκκινάκη, και κάπου εκεί έφτασε η ώρα της ποιο μεγάλης έκπληξης της βραδιάς.

Είχε ετοιμαστεί μία μπλούζα με τις υπογραφές όλων των διαιτητών που είχαν παίξει με το Βασίλη. Του τη πρόσφερε ο Φουκάκης, αλλά εδώ είναι και τα πιο ωραία.

Όπως είχε σχεδιαστεί και κρατήθηκε μυστικό με επιτυχία, είχαν εφοδιαστεί όλοι οι διαιτητές με ένα ίδιο μπλουζάκι με το αυτοκόλλητο ’’έχω παίξει και εγώ με το Βασίλη’’.

Αυτόματα λοιπόν τα ανάρτησαν μέσα σε ένα παρατεταμένο ζεστό χειροκρότημα. ‘Όπως άκουγα σε σχόλια ίσως να ήταν και η πρώτη φορά που έγινε μία τέτοιου είδους εκδήλωση σε ρέφερι που σταματάει.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook