Έδειξε “χαρακτήρα” ξανά ο Μιχάλης Σφακιανάκης

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Είναι γνωστό πως ο Μιχάλης Σφακιανάκης ανήκει στους ντόμπρους ανθρώπους.

Με πήρε τηλέφωνο μετά το παιχνίδι της Τυλίσου με τον ΕΓΟΗ για να μου εκφράσει την άποψη του για τις δύο αποβολές που συζητήθηκαν πολύ, αλλά και για μία φάση που λίγοι τη πήραν χαμπάρι!

Όπως μου είπε, στην αποβολή του παίχτη της Τυλίσου του Καραμαλάκη(56’) ήταν κάθετος ότι σωστά έδωσε κόκκινη κάρτα. Αφού είδε το παίχτη να πηγαίνει με τα δύο πόδια και να βρίσκει τον αντίπαλο του.

Όμως εκεί που έκανε λάθος όπως είπε πάντα ο ίδιος, είναι στην αποβολή επίσης με κόκκινη του παίχτη του ΕΓΟΗ του Γαλανάκη(66’). Βλέπει τη πρόθεση του… ‘’μύγα’’ για να ανακόψει την ενέργεια του αντιπάλου με επικίνδυνο παίξιμο, όμως δε τον βρίσκει και δεν σταματάει αυτός τη πορεία του, οπότε θα έπρεπε να του δώσει κίτρινη κάρτα.

Και τέλος, σε φάση προς το φινάλε, από ενέργεια παίχτη των γηπεδούχων, η μπάλα σταματάει στο δοκάρι, και πάει παίχτης του ΕΓΟΗ και τη πιάνει με τα χέρια, μάλλον νομίζοντας πως έχει βγει άουτ!

Εκεί έδωσε κόρνερ ο Μιχάλης αντί για πεναλτι, παραδεχόμενος και πάλι πως αντέδρασε λάθος.

Αυτό που θέλω να πω εγώ είναι πως μπράβο στο Σφακιανάκη, αφού είναι ξεκάθαρος, και δεν αφήνει, όπως δεν έχει αφήσει και ποτέ, περιθώρια για σκέψεις πως υπάρχει δόλος στις όποιες αποφάσεις του!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook