Προβληματισμός για τα λάστιχα, και για αλήθειες και ψέματα

Συζητώντας με διαιτητές μου εξέφραζαν τη τοποθέτηση τους ότι είναι εντελώς άνανδρο να πηγαίνουν ορισμένοι και να τα βάζουν με τα… λάστιχα των αυτοκινήτων τους!

Θέλοντας μάλλον έτσι να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους και τα παράπονα τους για τη διαιτησία εις βάρος(κατά την γνώμη τους) της ομάδας τους σε παιχνίδι που προηγήθηκε. Επίσης μου τόνισε συγκεκριμένος διαιτητής πως σε σχέση με αυτά που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο καιρό για συμπεριφορές συναδέλφων του, άλλα είναι αλήθεια και άλλα όχι.

Και μάλιστα μου ανάφερε πως ξέρει από πρώτο χέρι, ότι εκεί που κατηγορήθηκε λέει ρέφερι για άσεμνη χειρονομία, ουδεμία σχέση με τη πραγματικότητα έχει. Να προσθέσω εδώ πάντως εγώ ότι εκεί που επαληθεύεται ότι ο ρέφερι ‘’απαντά’’ στις προκλήσεις και τις ‘’ασχήμιες’’ της κερκίδας, να τιμωρούνται, κάτι που όσο είναι εφικτό γίνεται.

Και ένα ακόμα σχόλιο ,αν και ξέρω ότι θα παρεξηγηθώ από κάποιους πάλι, ορίζεται ο Βασάκης στο Πόρος – Ολυμπιακός Μαλεβιζίου, γίνονται τα όσα γίνονται εκεί, και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, ξανά ορίζεται σε παιχνίδι του Πόρου.

Ε, πείτε μου σας παρακαλώ τώρα, δεν είναι ‘’φάουλ’’ αυτό; Και μου το είχε πει πριν το παιχνίδι ο Μιχάλης Σφακιανάκης, φοβόταν πολύ για τον ορισμό αυτό, και δυστυχώς δικαιώθηκε. Όχι πως πρέπει ποτέ να χτυπάνε τους διαιτητές, αλλά η προκατάληψη είναι κακός οιωνός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook