Συγχαρητήρια σε Κολίνα και Βασάρα

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Ιδιαίτερα κολακευτικά ήταν τα λόγια για τους Περλουίτσι Κολίνα(επικεφαλής της Ευρωπαϊκής διαιτησίας) και Κύρο Βασάρα(μέλος της επιτροπής) από το στόμα του Άνχελ Μαρία Βιγιάρ, του Ισπανού προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας αλλά και αντιπροέδρου της ΟΥΕΦΑ όπως και προέδρου της Επιτροπής διαιτησίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Αυτό συνέβη σύμφωνα με τα ρεπορτάζ(Soccer Plus) στη συνάντηση εργασίας διαιτητών και παρατηρητών που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στα γραφεία της ΟΥΕΦΑ.

Ο Βιγιάρ αφού χαιρέτησε τους παριστάμενους, τους ζήτησε να συνεχίσουν με ίδιο τρόπο το έργο τους, και πρόσθεσε,’’ Έχει ιδιαίτερη σημασία η συνεχής εκπαίδευση. Είστε οι καλύτεροι στη διαιτησία αλλά πρέπει να συνεχίσετε να μαθαίνετε. Γνωρίζω για πολλά χρόνια το ποδόσφαιρο και γνωρίζω από διαιτησία, όχι όμως να κάνω τον δικαστή.

Και θεωρώ πως εκδηλώσεις σαν αυτή, στις οποίες έχετε την ευκαιρία να μάθετε πράγματα από ανθρώπους όπως ο Κολίνα και ο Βασάρας είναι εξόχως σημαντικές και πρέπει να ευχαριστήσω την ΟΥΕΦΑ που έδωσε την ευκαιρία διεξαγωγής αυτής της Συνάντησης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook