Εκλογές στις 3 Ιουνίου ο ΣΔΠΗ

Από τον Γιώργο Χαλκιαδάκη στην στήλη του “Σφυρίχτρα”.

Το έτος 2013 για το ΣΔΠΗ μεταξύ των άλλων σημάνει και εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ με τριετή και αυτό θητεία.

Έτσι με απόφαση της σημερινής διοίκησης αυτές ορίστηκαν για τη πρώτη Δευτέρα του επόμενου μήνα. Δηλαδή στις 3 Ιουνίου όπως αναφέρει και το επίσημο δελτίο τύπου στο σάιτ του Συνδέσμου.

Υπάρχει κάλεσμα για όλα τα εν ενεργεία και μη, μέλη να βρίσκονται τότε στα γραφεία του ΣΔΠΗ στις 19.00 το απόγευμα. Η τακτική Γ.Σ. όπως έχει οριστεί θα είναι σε απαρτία στη περίπτωση που το παρών δώσουν τα μισά συν ένα από τα οικονομικός εντάξει μέλη του Συνδέσμου.

Σε διαφορετική περίπτωση η Γ.Σ. θα επαναληφτεί ακριβώς μία εβδομάδα μετά ίδια ώρα και χώρο, και τότε θα πραγματοποιηθεί ανεξαρτήτου πλέον αριθμού μελών παρουσίας. Η συνέλευση περιλαμβάνει και άλλα θέματα προς συζήτηση, με βασικό φυσικά την ανάδειξη της νέας 7μελούς διοίκησης.

Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές στα γραφεία σύμφωνα με τους όρους του καταστατικού του Συνδέσμου.

Δε ξέρω αν θα υπάρξουν υποψήφιοι εκτός της τωρινής διοίκησης, αλλά θεωρώ, και το ίδιο ισχύει κατά γενική ομολογία, πως η θητεία του προέδρου Κώστα Κουναλάκη και της διοίκησης του, πως θα ανανεωθεί για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Επίσης όπως λένε οι πληροφορίες δύσκολα να υπάρξουν αλλαγές και στη σύνθεση του συμβουλίου. Αλλά και αν συμβεί αυτό, το πολύ να αφορά για ένα πρόσωπο.

Με την ανάδειξη λοιπόν του νέου συμβουλίου του ο ΣΔΠΗ θα συνεχίσει να μάχεται ενωμένος για το καλύτερο ‘’αύριο’’ της Ηρακλειώτικης διαιτησίας και των μελών του, αλλά και του ποδοσφαίρου γενικότερα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook