Χωρίς Ηράκλειο και Κιλκίς τα σεμινάρια των επιτροπών διαιτησίας

Ενημερωτικό και επιμορφωτικό σεμινάριο προς τα μέλη όλων των επιτροπών διαιτησίας των ΕΠΣ ανά την Ελλάδα ετοιμάζει η ΚΕΔ αυτές τις ημέρες όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα.

Βέβαια για την ακρίβεια, δεν είναι για όλες τις επιτροπές. Αφού οι τιμωρημένες ΕΠΣ του Ηρακλείου και αυτή του Κιλκίς δεν δέχτηκαν καμία πρόσκληση!

Τα σεμινάρια θα γίνουν σε διαφορετικές ημερομηνίες, χωρισμένες οι Ενώσεις γεωγραφικά θα συμμετάσχουν εκείνες της νότιας χώρας την ερχόμενη Δευτέρα 19 Αυγούστου, και οι βόρειες Ενώσεις ακριβώς μία εβδομάδα μετά, τη Δευτέρα 26 του μήνα.

Στις 19 λοιπόν του Αυγούστου το σεμινάριο θα γίνει στην Αθήνα, ΕΠΟ(πάρκο Γουδί) στις 10.30 το πρωί. Ενώ το δεύτερο στη Νάουσα και στο ξενοδοχείο Βέρμιο επίσης στις 10.30 το πρωί.

Τα θέματα συζήτησης των δύο σεμιναρίων θα αφορούν την οργάνωση των επιτροπών, την εκπαίδευση και εκγύμναση των μελών τους. ‘Έχει αναλυτικά ανακοινωθεί το όλο πρόγραμμα από τη κεντρική επιτροπή διαιτησίας. Οπότε με τα μέχρι στιγμής δεδομένα Ηράκλειο και Κιλκίς είναι στην απέξω.

Όπως μαθαίνω γίνονται προσπάθειες να αλλάξουν τα παραπάνω δεδομένα. Αν υπάρξει αποτέλεσμα θα το δούμε στα επόμενα 24ώρα και θα επανέλθει η στήλη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook