Εντάξει με τα τεστ, αλλά όλα κρίνονται στα… διαγωνίσματα!

Όλα πήγαν περίφημα θεωρώ για τους διαιτητές μας στην Ερέτρια γενικότερα.

Όλα πήγαν περίφημα θεωρώ για τους διαιτητές μας στην Ερέτρια γενικότερα.

Σε όλες τις κατηγορίες, πέρασαν λέει όλοι, μπράβο πολλά και από τη στήλη. Τι σημαίνει τώρα αυτό; Πολύ απλό, διαιτητές και βοηθοί σε πρώτη φάση κρατάνε τις περσινές τους θέσεις στους πίνακες.

Για το τι θα γίνει τώρα με τις επερχόμενες αξιολογήσεις, φυσικά και αρμόδιοι είναι οι άνθρωποι της ΚΕΔ, δηλαδή της ΕΠΟ!Κακά τα ψέματα παιδιά, στην Ομοσπονδία είναι το όλο θέμα αυτό.

Οι άνθρωποι που ξαφνικά και από το πουθενά άλλαξαν τα κριτήρια τα ηλικιακά στους διαιτητές, είναι αυτοί που κανονίζουν τα πάντα. Καταθέτω την άποψη μου πάντα ελεύθερα και αν κάπου αδικήσω κάτι, μπορώ να αναλάβω την ευθύνη. Αν σε οτιδήποτε διαφωνήσει ο οποιοσδήποτε, εδώ είμαι πάλι, ευχαριστώ. Όσο για τους διαιτητές, δεν αποφασίζουν οι… διαιτητές, άστα να πάνε!

Δυστυχώς ο Λιανδράκης δε πήγε στα τεστ, αποτελεί παρελθόν από τους πίνακες. Το θετικό πλέον είναι ότι η θέση του αυτή ως κενή, μπορεί να καλυφτεί από το Ηράκλειο, σε φυσιολογικές συνθήκες βέβαια!

Γιατί το ξέρετε ότι δεν είναι και όλα φυσιολογικά σε αυτή τη χώρα, υπάρχουν και τα… τεχνικά κομμάτια. Οι… ντρίπλες δηλαδή και οι προσπεράσεις, αλλά και οι… μεταγραφές!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook