Προς γνώση και συμμόρφωση ήταν η… απόφαση!

Πληροφορήθηκα μια μικρή ιστοριούλα και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.

Πληροφορήθηκα μια μικρή ιστοριούλα και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας.

Φυσικά για ευνόητους λόγους δε θα γραφτούν ονόματα, αλλά οι άνθρωποι της διαιτησίας αλλά και του σωματείου του συγκεκριμένου ξέρουν. Όπως ξέρω και εγώ, αφού με ενημέρωσε μια ‘’πηγή’’ της στήλης, ευχαριστώ.

Δεν είναι το θέμα άλλωστε τα ονόματα, είναι όμως ότι οι διαιτητές πρέπει τελικά να προσέχουν περισσότερο συγκεκριμένα πράγματα! Πάμε λοιπόν. Πριν λίγα χρόνια μετά από ένα επεισοδιακό εις βάρος της διαιτησίας παιχνίδι, είχαν υπάρξει αλληλομηνύσεις.

Από το διαιτητή προς τους παράγοντες, και το αντίστροφο. Αρχικά είχε γίνει το δικαστήριο του διαιτητή προς τους συγκεκριμένους παράγοντες. Είχαν υπάρξει οι σχετικές ‘’επαφές’’ και ο ρέφερι είχε ανακαλέσει, έτσι δεν υπήρξαν ποινές και δικαστική διαδικασία.

Πρόσφατα ήρθε η ώρα του ανάποδου δικαστηρίου. Η πλευρά του διαιτητή θεωρούσε δεδομένο ότι και οι παράγοντες θα κρατούσαν την ίδια στάση. Δεν έγινε όμως κάτι τέτοιο!

Το δικαστήριο λέει έγινε κανονικότατα! Βέβαια ο ρέφερι δε δικάστηκε, αλλά αυτό περνάει όπως συζητήθηκε στους διαιτητικούς ‘’κύκλους’’ σε δεύτερη μοίρα.

Να προσθέσω βέβαια ότι αφού κύλισε κανονικά η διαδικασία, ο ρέφερι υποχρεώθηκε σε κάποια οικονομικά έξοδα, δικηγόρου και τα σχετικά. Έλεγαν λοιπόν συγκεκριμένα χείλη τα εξής.’’

Προς γνώση και συμμόρφωση σε όλους τους διαιτητές’’. Και σχολιάστηκε επίσης πως το ηθικό δίδαγμα λέει ότι θα πρέπει οι διαιτητές να είναι πολύ ποιο προσεχτικοί αλλά και επιφυλακτικοί.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook