Ορισμοί… πειρασμοί!

Παρατηρήσαμε στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου που μόλις πέρασε, ονόματα διαιτητών όπως του Μιχάλη Κουκουλάκη ας πούμε.

Παρατηρήσαμε στους ορισμούς του Σαββατοκύριακου που μόλις πέρασε, ονόματα διαιτητών όπως του Μιχάλη Κουκουλάκη ας πούμε.

Δηλαδή το διεθνή μας ρέφερι τον όρισαν τα μέλη της Επιτροπής σε ματς της μεγάλης κατηγορίας. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό που δέσποσε στο σχετικό πίνακα.

Οι Μουρτζάκης, Φουκάκης έπαιξαν ως βοηθοί σε ματς της Β κατηγορίας. Αλλά και ο Κουράκης ορίστηκε, ως διαιτητής σε παιχνίδι  επίσης της Β κατηγορίας.

Δεν υπάρχει καμία διαφωνία πως από τη στιγμή που οι διαιτητές αυτοί είναι διαθέσιμοι, αυτόματα τίθενται στη διάθεση της Επιτροπής Διαιτησίας.  Αυτό ισχύει και για κάθε άλλη περίπτωση.

 Με κάθε σεβασμό, όπως πάντα άλλωστε. Δε μπορούσε να σκεφτεί κάτι η στήλη για τη παρουσία ας πούμε του Φουκάκη…. ως βοηθός στο ματς του Εθνικού με το Μοχό, με ρέφερι το Κ.Μ. Γαρεφαλάκη και με το Στεφανίδη ως δεύτερο βοηθό.

Ο Μουρτζάκης τώρα, ως πρώτος βοηθός… του διαιτητή Νικολακάκη στην αναμέτρηση Αναγέννησης και Κόρακα, με τον Φώτη Παπαδάκη ως δεύτερο βοηθό. Αλλά και ο Κουράκης… σφύριξε το ματς της… Δόξας με τους Νέους Εργοτέλη!

Γιατί τώρα όλα αυτά, αλλά και  που ίσως  θα ακολουθήσουν και άλλα, μας φαίνονται… ολίγον παράξενα… δε μπορούμε να το εξηγήσουμε. Μήπως στέλνονται… και κάποια μηνύματα;  Μπορεί βέβαια  να μη ισχύει και τίποτα το μεμπτό.  Εσείς τι λέτε;

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook