Μάλλον… πως πέναλτι δεν υπήρξε!

Ένα από τα διαιτητικά περιστατικά που συζητήθηκε μέσα στην εβδομάδα, ήταν και το πέναλτι υπέρ της Μινωικής στο ματς με τις Μοίρες.

Ένα από τα διαιτητικά περιστατικά που συζητήθηκε μέσα στην εβδομάδα, ήταν και το πέναλτι υπέρ της Μινωικής στο ματς με τις Μοίρες.

Δόθηκε με πρωτοβουλία του έμπειρου ρέφερι Μανόλη Τζανακάκη, όπου είχε χρέη β’ βοηθού. Απόφαση που αποδέχτηκε ο άρχοντας της αναμέτρησης, Γιάννης Μαυραντωνάκης. Και ο άλλος βοηθός, ο Δημήτρης Μαστορίδης, είχε και εκείνος δύσκολη φάση. Πρέπει τώρα να ψάξουμε πολύ, εάν υπάρχει εκτεθειμένος παίχτης κατά τη σέντρα, που συνδυάζεται άμεσα και με τη κατεύθυνση της μπάλας.

Είναι παράλληλη ή έρχεται πιο μπροστά από το παίχτη; Λοιπόν, δόθηκε το πέναλτι σε πέσιμο του αρχηγού Ρουμελιώτη.

Έτυχε να το ψάξουμε λίγο! Οι ετυμηγορίες… κάνουν λόγο ότι τελικά παράβαση δεν υπήρξε. Ναι, επαφή υπάρχει, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Παναγιώτης το “εκμεταλλεύεται” αυτό, πέφτει και κερδίζει τη παράβαση.

Βέβαια, ο κάθε ρέφερι, σε κάθε επαφή, δε μπορεί να αποφασίζει, σύμφωνα με το πόση δύναμη υπάρχει. Και στο κάτω κάτω, λάθος αποφάσεις θα υπάρχουν στον αιώνα τον άπαντο στα γήπεδα. Δε κρίνουμε εδώ καμία διαμαρτυρία, ούτε κανέναν διαιτητή, ένα μικρό σχόλιο κάναμε και τίποτα άλλο. Γιατί απλά, δεν ήμασταν στο γήπεδο.

Παράλληλα, παρατηρήσαμε στο αρχείο μας… πως ως βοηθός ο Τζανακάκης, είχε ξανά παίξει τις Μοίρες στο πρόσφατο νικηφόρο τους ματς με τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό.

Να σας πούμε και κάτι ακόμα; Μήπως στο περιβόητο δεύτερο πέναλτι της Μπαρτσελόνα με την Παρί, δεν υπάρχει επαφή στο λαιμό του Σουάρες; Υπάρχει, το θέμα είναι πόσο δύναμη είχε.

Stoiximan.gr. Live streaming στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα (Primera Division, Bundesliga, Campionato, NBA, Euroleague).

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook