Ικανοποίηση για τους πίνακες σε Β και Γ κατηγορία

Mε χαρά μάθαμε και παρατηρήσαμε πως τα μαντάτα για τους πίνακες σε Β και Γ κατηγορία, ήταν πολύ ευχάριστα για το Ηράκλειο!

Mε χαρά μάθαμε και παρατηρήσαμε πως τα μαντάτα για τους πίνακες σε Β και Γ κατηγορία, ήταν πολύ ευχάριστα για το Ηράκλειο!

Το πρωί της Τετάρτης(30/8) ανακοινώθηκαν τα ονόματα για ρέφερι και βοηθούς στις δυο αυτές κατηγορίες. Στη Β αρχικά, για τους διαιτητές, ανέβηκε ο Γιώργος Κουναλάκης, παρέμεινε ο Μάριος Βισκαδούρος, ενώ βλέπουμε εδώ και το όνομα του Γιώργου Φουκάκη.

Δίνεται έτσι η ευκαιρία στον Φουκάκη, μέσα από τις καλές διαιτησίες του, να ξανά διεκδικήσει την επιστροφή του στη Σούπερ Λιγκ!

Καθόλου κακό, έτσι; Επίσης, δεν έτρεξαν οι Μουρτζάκης, Ζαχαριουδάκης. Στη Β ακόμα, παρέμειναν όλοι οι βοηθοί διαιτητή.

Και ανέβηκε ως βοηθός πάντα, ο Αντώνης Μαυραντωνάκης. Ναι ο Αντώνης (φώτο), που κατά γενική ομολογία, πέρυσι είχε αδικηθεί από τις αξιολογήσεις.

Περνάμε τώρα στη Γ κατηγορία. Οι ρέφερι παρέμειναν όλοι οι περυσινοί, εκτός του Μανδελενάκη, που εκκρεμεί να βγάλει τα τεστ.

Εδώ, στη κατηγορία της Γ, δε βρίσκουμε κανέναν βοηθό διαιτητή. Ως ΕΠΣΗ λοιπόν και ως διαιτητικός χώρος, πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Αφού παρά το τσεκούρωμα που υπήρξε, όπως αναμένονταν, σε αριθμούς ονομάτων στους πίνακες, πήραμε πολλά πράγματα. Δόξα το Θεό!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook