Ο Περέϊρα και τα οφέλη της παρουσίας του

Στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων ανά περιφέρεια σε πανελλήνιο επίπεδο, ήταν και αυτή που έγινε πριν λίγες ημέρες από πλευράς ΚΕΔ στη πόλη του Ηρακλείου.

Στο πλαίσιο των συγκεντρώσεων ανά περιφέρεια σε Πανελλήνιο επίπεδο, ήταν και αυτή που έγινε πριν λίγες ημέρες από πλευράς ΚΕΔ στη πόλη του Ηρακλείου.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής και… παρατηρητής των ΦΙΦΑ-ΟΥΕΦΑ ο Πορτογάλος Βίτορ Περέιρα, συγκαλώντας εκπροσώπους των τεσσάρων Ενώσεων της Κρήτης και των ΣΔΠ τους, είχαν δώσει το ραντεβού τους σε αίθουσα του ξενοδοχείου Αστόρια. Από την ΚΕΔ, επίσης παρόντες ήταν οι Μιχάλης Κουκουλάκης και Δημήτρης Καλύβας.

Από την ΕΠΣΗ, παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ο Νίκος Τζώρτζογλου, οι Γιώργος Κουτεντάκης, Γιώργος Ιωαννίδης, Μιχάλης Γαρεφαλάκης και Χρήστος Χανιωτάκης. Eεντυπωσίασε όπως τονίστηκε από όλους, ο Περέιρα, τόσο με τις γνώσεις του, αλλά και τον προγραμματισμό του. Ενδιαφέρθηκε να μάθει για το γίνεται σε επίπεδο Ενώσεων, διαιτησίας, αλλά και για τις σχέσεις των δυο αυτών πλευρών.

Τοποθετήθηκε σε αρκετά ζητήματα, μιλώντας για τα επιμορφωτικά σεμινάρια, τα αγωνιστικά τεστ. Στάθηκε ιδιαιτέρως στους αξιολογημένους διαιτητές.

Προσθέτοντας πως η παρουσία τους στις Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις πρέπει να είναι υποχρεωτική… και καθήκον τους. Σε αντίθετη περίπτωση, να μην ορίζονται σε παιχνίδια από την αρμόδια επιτροπή.

Χρέη διερμηνέα του Πορτογάλου… εκτέλεσε ουσιαστικά ο Μιχάλης Κουκουλάκης! Ο Τζώρτζογλου, δεν έμεινε για πολύ, κατά το σύντομο χαιρετισμό του, έριξε και το καρφάκι του, με δόση χιούμορ φυσικά, προς τον Πορτογάλο Περέιρα.

Για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού τίτλου της εθνικής Ελλάδος στο 2004 στα γήπεδα τους!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook