Μάθημα με τον Τόλη Κουρκούνα

Έναν ξεχωριστό επισκέπτη είχε η αίθουσα του Συνδέσμου στο Δευτεριάτικο μάθημα που μας πέρασε.

Έναν ξεχωριστό επισκέπτη είχε η αίθουσα του Συνδέσμου στο Δευτεριάτικο μάθημα που μας πέρασε.

Ήρθε κάνοντας μάθημα ο Τόλης Κουρκούνας, πρόεδρος των Χανιωτών διαιτητών και παρατηρητής διαιτησίας της Σούπερ Λίγκας επίσης.

Το μάθημα του ήταν το ‘’ελεύθερο λάκτισμα’’. Προσποιήσεις οι οποίες επιδιώκουν να ξεγελάσουν τον διαιτητή, οπουδήποτε και αν γίνονται εντός του αγωνιστικού χώρου, θα πρέπει να τιμωρούνται ως αντιαθλητικές συμπεριφορές με κίτρινη κάρτα.

Μάλιστα το μάθημα καθυστέρησε να αρχίσει και αυτό γιατί υπήρξαν αρκετοί διάλογοι, πηγαδάκια, με αρκετή θεματολογία και σε διάφορα θέματα.

Σχολιάστηκε αρκετά ο διάλογος που είχε ο πρόεδρος των διαιτητών μας, ο Βασίλης Κοκκινάκης με το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας το Γιώργο Ιωαννίδη.

Οι παρόντες ξέρουν! Ένα θέμα που χρειάζεται να σταθούμε είναι ο ορισμός σε παιχνίδια διαιτητών από το Ρέθυμνο.

Στο ματς του Γιούχτα με το Ρωμανό, σφύριξε ο Μιχάλης Βοσκάκης. Αλλά ήταν και άλλοι του Ρεθυμνιώτικου Συνδέσμου.

Όπως και εμείς στέλνουμε συχνά διαιτητές σε ματς στο Ρέθυμνο. Για εμάς εδώ στο Ηράκλειο, αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο, κακώς οιωνός θα λέγαμε.

Ας το προσέξουμε το όλο θέμα. Σχολιάστηκε όπως μάθαμε αρκετά η ανακοίνωση του ΑΟΤ για τη διαιτησία του Ζαχαριουδάκη.

Και με αφορμή αυτό, συζητήθηκε ξανά το ποιος θα πρέπει να προστατεύει τους διαιτητές. Δύσκολο θέμα… και αυτό! Αρκετοί ήταν εκείνοι που επεδίωκαν και έψαχναν κάποιο σχόλιο του Τάσου του Μαστορίδη!

Ανένδοτος αυτός… ‘’εγώ δεν μιλάω’’ ήταν τα μόνα λόγια του. Και μπράβο του! Τα λίγα λόγια ζάχαρη… και τα καθόλου μέλι… προσθέτει η στήλη μας!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook