Άρης: Η μάχη και η αντίδραση

Ο Άρης είναι έτοιμος να μετρήσει τις δυνάμεις του στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και παράλληλα μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ένινγκ που με νίκη και με συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί να ανέβει μόνη της στη τρίτη θέση της βαθμολογίας. Ο Άρης θα παραταχθεί με […]

Ο Άρης είναι έτοιμος να μετρήσει τις δυνάμεις του στην αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και παράλληλα μια μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα του Ένινγκ που με νίκη και με συνδυασμό αποτελεσμάτων, μπορεί να ανέβει μόνη της στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Ο Άρης θα παραταχθεί με απουσίες στο αυριανό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Αυτό, όμως, σε καμιά περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Το ρόστερ, άλλωστε, έχει επιλογές για να καλυφθούν τα προβλήματα, ενώ αντίστοιχα σημαντικές απουσίες έχει και ο αντίπαλος.

Ανεξάρτητα από τις επιλογές που θα κάνει ο Ένινγκ για το βασικό σχήμα, η ομάδα θα πρέπει να καταστήσει σαφές από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης οτι πήγε στο ΟΑΚΑ για να πάρει τη νίκη.

Φυσικά και η αποστολή του Άρη δεν είναι εύκολη, ο αντίπαλος παίζει και αυτός με τη πλάτη στον τοίχο. Πάνω από όλα, όμως, η ομάδα οφείλει να κερδίσει τις δικές της αδυναμίες και να παραταχθεί με τη νοοτροπία που πρέπει σ αυτό το παιχνίδι. Αν το πράξει θα έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας.

Αν το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι μία εύκαιρα για την ομάδα ποδοσφαίρου, γι αυτή του μπάσκετ η αυριανή αναμέτρηση με το Περιστέρι είναι παιχνίδι επιβίωσης.

Η πιο σωστά, είναι αναμέτρηση στην οποία ο Άρης οφείλει να βγάλει αντίδραση και να βγεί από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει. Αντίπαλος, βέβαια, μια πολύ καλή ομάδα που εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Ο Άρης θα παραταχθεί ενισχυμένος στο συγκεκριμένο παιχνίδι, έστω και αν έπαιξε με τη φωτιά και τις καθυστερήσεις τις προηγούμενες μέρες. Ο Φιτζπάτρικ είναι ένας καλός παίκτης -αυτοί που κατέχουν το άθλημα λένε πολύ καλύτερος του Γκαγκιτς- ενώ και ο Μποχωρίδης δεν μπορούσε να σκεφτεί καν οτι θα χάσει αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και ο νεαρός Σιδηροηλίας θα δώσει ακόμα μια λύση στον Μαρκόπουλο στα γκαρντ.

Αυτό που έγινε στη προπόνηση της Παρασκευής ήταν μόνο ενα μικρό δείγμα. Το Nick Galis Hall θα είναι κατάμεστο απο οπαδούς του Άρη που θέλουν να σπρώξουν την αγαπημένη τους ομάδα στη νίκη.

Αύριο είναι μια κρίσιμη μέρα και με ιδιαιτερότητες για τον Άρη. Το θετικό είναι οτι ενωμένος ο οργανισμός ρίχνεται στη μάχη, αποφασισμένος να την κερδίσει.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook