Συμμετείχαν στο σημαντικό «Χ» της Εθνικής στην Ισπανία Μπουχαλάκης και Γιακουμάκης

Το athleticradio.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι Κρητικοί αθλητές που αγωνίζονται εκτός νησιού.

Μία εβδομάδα χωρίς πολλή δράση για τους κρητικούς αθλητές, καθώς στο ποδόσφαιρο υπήρχε η διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων.

Ποδόσφαιρο:

Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός)

Η Εθνική Ελλάδος έφυγε με ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα από τη Γρανάδα, παίρνοντας ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Ισπανίας, στην πρεμιέρα των Προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι, δίχως να βγαίνει αλλαγή.

Γιώργος Γιακουμάκης (Φένλο)

Μπήκε ως αλλαγή στο 78ο λεπτό της αναμέτρησης με την Ισπανία στη θέση του σκόρερ και πρώην συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Τάσου Μπακασέτα. Ο Γιώργος Γιακουμάκης επίσης αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού αγώνα της Εθνικής με την Ονδούρα την Κυριακή (28/03, νίκη με 2-1).

Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ολυμπιακός)

Είχε συμπεριληφθεί στις κλήσεις του Γιάννη Γκούμα για την Εθνική U21 και το παιχνίδι με την Κύπρο, το οποίο έληξε 0-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να μένει στον πάγκο.

Μανώλης Φαζός (Ιωνικός)

Ο Ιωνικός νίκησε για ακόμα μία αγωνιστική στο φινάλε του αγώνα, επικρατώντας με 1-0 της Παναχαϊκής στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League 2. Ο Μανώλης Φαζός έπαιξε για ολόκληρο το παιχνίδι και είχε και μία πολύ καλή ευκαιρία να σκοράρει με μία κεφαλιά που μπλόκαρε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Μιχάλης Μαρινάκης (Δόξα Δράμας)

Μπήκε στη θέση του σκόρερ Βάντερσον στο 74ο λεπτό της αναμέτρησης Δόξα Δράμας – ΟΦΙ 2-1, για την 17η αγωνιστική της Super League 2.

Μπάσκετ:

Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι)

Είχε 7 πόντους, 3 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 19:08 συμμετοχής στην εκτός έδρας νίκη του Περιστερίου στην έδρα της Λάρισας με 98-78 για την 19η αγωνιστική της Basket League. Ο κρητικός μπασκετμπολίστας είχε μάλιστα χθες και τα γενέθλιά του, με την Εθνική ομάδα να του στέλνει τις ευχές της.

Περικλής Κουρουπάκης (Προμηθέας Πάτρας)

Ο Προμηθέας νίκησε με 82-72 τον Ιωνικό εντός έδρας, με τον Μάκη Γιατρά να δίνει λίγο χρόνο συμμετοχής στον Περικλή Κουρουπάκη, ο οποίος πάτησε παρκέ για 28 δευτερόλεπτα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook