Ντεμπούτο Γιακουμάκη στη Σέλτικ – Ξανά στις ΗΠΑ για τους Μπακς ο Καλαϊτζάκης

Το athleticradio.gr σας παρουσιάζει τι έκαναν οι Κρητικοί αθλητές που αγωνίζονται εκτός νησιού.

Ποδόσφαιρο

Γιώργος Γιακουμάκης (Σέλτικ)

Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Σέλτικ στο παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League κόντρα στη Λεβερκούζεν. Ο Ηρακλειώτης επιθετικός πέρασε στη θέση του Τέρνμπουλ στο 74ο λεπτό με τη Σέλτικ να γνωρίζει εντός έδρας ήττα με 4-0. Επίσης, έμεινε στον πάγκο της εκτός έδρας νίκης της Σέλτικ επί της Αμπερντίν με 2-1.

Βαλάντης Κοζορώνης (Πανεβέζις)

H Πανεβέζις «ήρθε» ισόπαλη με τη Σούντουβα (1-1), με τον Κοζορώνη να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο άλλος κρητικός της ομάδας, Δημήτρης Τσακμάκης.

Δημήτρης Τσακμάκης (Πανεβέζις)

Αγωνίστηκε στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Σούντουβα, κερδίζοντας το πέναλτι στο οποίο αστόχησε ο Βαλάντης Κοζορώνης.

Ανδρέας Μπουχαλάκης (Ολυμπιακός)

Αγωνίστηκε στο μεγάλο «διπλό» του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενερμπαχτσέ (3-0), ξεκινώντας και ολοκληρώνοντας το παιχνίδι ως βασικός. Ο Μπουχαλάκης έπαιξε και στο ντέρμπι «Αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό (0-0 εντός έδρας) με τον Μαρτίνς να τον κάνει αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Κωνσταντίνος Τζολάκης (Ολυμπιακός)

Ήταν στον πάγκο του Ολυμπιακού στον αγώνα με τη Φενέρ στην Πόλη.

Νίκος Καρέλης (Παναιτωλικός)

Έμεινε στον πάγκο του Παναιτωλικού στην εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 3-1 στο Αγρίνιο.

Μανώλης Σάλιακας (ΠΑΣ Γιάννινα)

Αγωνίστηκε σε ολόκληρο το εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι και στην ισοπαλία με τον Ατρόμητο (1-1) δεχόμενος μία κίτρινη κάρτα.

Επαμεινώνδας Παντελάκης (ΠΑΣ Γιάννινα)

Μπήξε στη θέση του Εραμούσπε στο 82’ της εκτός έδρας ισοπαλίας με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Αντώνης Ντεντάκης (Απόλλων Σμύρνης)

Δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», καθώς έμεινε στον πάγκο από τον Φέστα.

Ηλίας Κουτσουπιάς (Τερνάνα – δανεικός από τη Βίρτους Εντέλα)

Έχασε λόγω τραυματισμού το παιχνίδι της Τερνάνα με την Κρεμονέζε (ήττα με 2-0).

Μανώλης Φαζός (Ξάνθη)

Η Ξάνθη αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι τον ΠΑΟΚ Β’, με το αποτέλεσμα να είναι 0-0. Ο Μανώλης Φαζός μπήκε στη θέση του πρώην παίκτη του Εργοτέλη, Χρήστου Μπάτζιου στο 46ο λεπτό.

Μανώλης Τζανακάκης (Ξάνθη)

Μπήκε στη θέση του Πολίμου στο 46’, στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β’.

Γιώργος Μανουσάκης (Λαμία)

Αγωνίστηκε στο «διπλό» της Λαμίας στην έδρα το Ιωνικού για το πρωτάθλημα της Super League 1, με την ομάδα της Φθιώτιδας να επικρατεί με 2-1. Ο Μανουσάκης μπήκε στη θέση του Τιρόνε στο 69ο λεπτό.

Κώστας Προβιδάκης (Λαμία)

Έμεινε στον πάγκο στον αγώνα της Νίκαιας.

Μάνος Σμπώκος (Κηφισιά – δανεικός από τον ΟΦΗ)

Κλήθηκε για ακόμα μία φορά στην Εθνική Νέων για τις προπονήσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας που ξεκινούν τον Νοέμβριο.

Τίτος Κουτεντάκης (ΠΑΟΚ K19)

Αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι της Κ19 του ΠΑΟΚ με την αντίστοιχη του ΟΦΗ στο Ηράκλειο, πετυχαίνοντας μάλιστα και το πρώτο γκολ της ομάδας του στο 16’, με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί με 3-0.

Παναγιώτης Κοντάκης (ΑΕΚ Κ17)

Ήταν πολύ καλός στο ντέρμπι μεταξύ της Κ17 της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού που έληξε ισόπαλο με 2-2, ανοίγοντας το σκορ στο 27’ και χάνοντας μία πολύ σημαντική ευκαιρία στο 87’ για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του.

Μαίρη Κοκοτσάκη (Αβάντες Χαλκίδας)

Οι Αβάντες Χαλκίδας πήραν τη νίκη με 2-1 στην έδρα του Οδυσσέα Μοσχάτου στην πρεμιέρα της Α’ Εθνικής Γυναικών, με την Μαίρη Κοκοτσάκη να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι και να κάνει ντεμπούτο σε επίσημο παιχνίδι με τη νέα της ομάδα.

Μπάσκετ

Γιώργος Καλαϊτζάκης (Μιλγουόκι Μπακς)

Βρίσκεται ξανά στις ΗΠΑ, εκεί όπου πραγματοποιεί προετοιμασία με τους Μιλγουόκι Μπακς ενόψει της νέας σεζόν. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την εντυπωσιακή συνεργασία Γιώργου Καλαϊτζάκη – Θανάση Αντετοκούνμπο:

Χρήστος Σαλούστρος (Περιστέρι)

Στο ξεκίνημα της Stoiximan Basket League, το Περιστέρι ηττήθηκε από τον Προμηθέα με 88-81 εντός έδρας, με τον Σαλούστρο να έχει 4 πόντους.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (Λιετκαμπέλις)

Την ήττα με 74-66 γνώρισε η Λιετκαμπέλις στην έδρα της Γιόναβος, με τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη να έχει 7 πόντους και ένα ριμπάουντ σε 22:33 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook