Μία πρώτη… ανάγνωση του Κρητικού Ομίλου

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για το τι έχει συμβεί έως τώρα στις τέσσερις αγωνιστικές στον 10ο Ομιλο της Γ Εθνικής. Κρίμα που πάμε για λουκέτο για έναν τουλάχιστον μήνα…

Το είπαμε στο ξεκίνημα του και το λέμε και τώρα που έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση του. Το φετινό  πρωτάθλημα στον 10ο Ομλο της Γ Εθνικής είναι ένα… κανονικό πρωτάθλημα, όχι ένα Τουρνουά όπως ήταν πέρυσι.

Με 16 ομάδες και ευρεία εκπροσώπηση και από τους τέσσερις Νομούς της Κρήτης. Όπως έγινε γνωστό πέφτουν τελικά έξι ομάδες.

Είχαμε την ελπίδα οτι θα συνεχιζόταν κανονικά, αλλά φαίνεται οτι ξανά… μίλησε ο Κορονοϊός, που είναι… ζημιάρης και απροβλεπτος και θα μπει στον… πάγο για έναν μήνα, πάμε να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματα μετά το πέρας των πρώτων τεσσάρων αγωνιστικών.

Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ εντυπωσιάζει, έχει κάνει το “4 στα 4” και πήρε και ένα σημαντικό διπλό στον Αγιο Νικόλαο κόντρα στον φιλόδοξο ΑΟΑΝ (3-2).

Από κοντά και ο ΠΟΑ, με 3 νίκες σε 4 ματς, είναι ουσιαστικός και ξεπέρασε γρήγορα το… σοκ της εντός έδρας ήττα από την Δαμάστα (3-1). 

Ο Πόρος εμφανίζεται πιο σοφός από πέρυσι, όπου κινδύνεψε με υποβιβασμό. Δυνατός όπως αναμενόταν είναι ο Ηρόδοτος.

Πολύ καλό ξεκίνημα έχει κάνει η Αναγέννηση Ιεράπετρας, που έριξε στο καναβάτσο με το… καλημερα τον Αλμυρό (6-1), αλλά η ομαδα του Γαζίου συνήλθε και έκτοτε εντυπωσιάζει. 

Ο Μιγκέλ κάνει την διαφορά στην Δαμάστα και με τα γκολ του της δίνει σημανιτκούς βαθμούς.

Ο Γιούχτας μπορεί να έχει χάσει… έδαφος στο ξεκίνημα με συγκομιδή μόλις 5 βαθμών σε 4 ματς, αλλά θα ανέβει και θα πρωταγωνιστήσει στην συνέχεια. 

Ρεθυμνιακός,  Παλαιόχωρα και Αρης Σούδας θα παλέψουν για την παραμονή. Δύσκολο το έργο για Αστέρα Ρεθύμνου, Νεάπολη, Πλατανιά και Άρη Ρεθύμνου, που δείχνουν αδυναμίες.

Φυσικά, υπάρχει ακόμα… δρόμος και θα είναι ένας μαραθώνιος που θα βγάλει νικητή όποιον έχει διάρκεια και σταθερότητα στην αποδοσή του.

Κρίμα που δεν είχε κανένα ματς φιλάθλους στις κερκίδες. Κρίμα που πάμε σε lockdown και μπαίνει λουκέτο για έναν τουλάχιστον μήνα…

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook