Μεγάλος χαμένος ο ΠΑΟΚρουσώνα!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την αναμενόμενη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπή της ΕΠΟ να μην επαναρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα!

Εντάξει δεν ανακαλύψαμε και την… Αμερική. Ήταν αναμενόμενο, δεν νομίζω όμως οτι ήταν και δίκαιο βέβαια, και έγινε… πράξη!

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ το περασμένο Σάββατο (10/4) πήρε την απόφαση να μην επαναρχίσουν τα τοπικά Πρωταθλήματα και πλέον οι ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος και τυπικά για την σεζόν 2020-21! Αναμενόμενο αφού πέρασαν πέντε μήνες από την απόφαση να σταματήσουν! Το πρωτάθλημα άρχισε και δεν τελείωσε για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, αφού και το προηγούμενο (2019-20) το “έφαγε” ο κορονοϊός!

Με μία σημαντική διαφορά όμως. Φέτος δεν θα ανεβεί ΚΑΜΙΑ ομάδα από τα τοπικά Πρωταθλήματα, κάτι που διευκολύνει και τη Γ Εθνική η οποία τη νέα περίοδο θα έχει 56 ομάδες λιγότερες όσες δηλαδή θα ανέβαιναν από τα τοπικά, αλλά σημαίνει οτι όλα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και τον Οκτώβρη (2020) στα γήπεδα πάνε στον… βρόντο.

Το ίδιο και στην Α1 ΕΠΣΗ. Και εκεί υπάρχει ένας μεγάλος χαμένος. Ο ΠΑΟΚρουσώνα.

Πάνε… στράφι όσα έκανε εντός και εκτός γηπέδου με ξεκάθαρο στόχο να ανέβει κατηγορία.

Να θυμίσουμε οτι το πρώτο τη τάξει τοπικό πρωτάθλημα ξεκίνησε στις 10 Οκτώβρη 2020. Μετά από επτά μήνες, αφού στις 8 Μαρτίου 2020 είχαν γίνει τα τελευταία ματς πριν την… καραντίνα.

Πιο αργά από ποτέ, με πιστή τήρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Από τις 14 ομάδες που βρέθηκαν στην αφετηρία φαινόταν οτι ένα… κλικ πιο πάνω ήταν ο Κρουσώνας. Ήταν ξεκάθαρα το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο. Με γεμάτο ρόστερ, δυνατή Διοίκηση και φιλόδοξο προπονητή είχε όλα τα φόντα για να κόψει πρώτος το… νήμα.

Και φάνηκε και στο γήπεδο. Στις 4 αγωνιστικές, που.. πρόλαβαν να γίνουν μέχρι την 1η Νοεμβρίου! ‘Έκανε το 4/4 και έμοιαζε… ασταμάτητος! Φευ!

Τελικά τον… σταμάτησε η πανδημία, αφού μετά μπήκε το… λουκέτο και πέντε μήνες μετά το οριστικό φινάλε της σεζόν!

Κρίμα για όσα έκανε και… ξόδεψε.

Μάλιστα η πανδημία στέρησε και από το χωριό την διεξαγωγή για πρώτη φορά εκεί του Τελικού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Στον Κρουσώνα είχε οριστεί να γίνει ο Τελικός της σεζόν 2019-20, αλλά και της επόμενης αφού η πρώτη ματαιώθηκε! Τελικά ματαιώθηκε εκ νέου! Για να δούμε, θα τριτώσει το.. κακό του χρόνου (2021-22)!

Πάντως οι άνθρωποι του Κρουσώνα και ειδικά  ο Κώστας Μπουμάκης, δεν το… βάζουν  κάτω, δεν απογοητεύονται και είναι διατεθειμένοι να πετύχουν οτι τους… στέρησαν, την επόμενη πλέον αγωνιστική σεζόν!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook