Κέρδισε το στοίχημα και την “μάχη” με τον χρόνο!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για την φετινή Σούπερ Λγκ 2 που μπορεί να καθυστέρησε να ξεκινήσει, αλλά θα προλάβει να τελειώσει στις 19 Μαϊου!

Με καθυστέρηση περίπου τριών μηνών και αφού πέρασε από… χίλια κύματα, ξεκίνησε στα μέσα Ιανουαρίου το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Super League 2.

Με non stop δράση και υπερ- προσπάθεια όλων, φτάσαμε στο φινάλε της κανονικής περιόδου! Οι 12 ομάδες πρόλαβαν κι έπαιξαν τις 22 αγωνιστικές σε χρόνο ρεκόρ, τριών μηνών!

Και ακολουθούν άμεσα (28/4) τα “κουτσουρεμένα” Πλέϊ οφ και άουτ πέντε αγωνιστικών με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται  στις 19 Μαϊου!

Η… γεύση πάντως που μας έχει αφήσει έως τώρα το πρωτάθλημα είναι θετική. Είναι ανταγωνιστικό και δεν προκύπτουν προβλήματα με την covid 19!

Όταν ο Πρόεδρος της Ένωσης Σούπερ Λιγκ 2- Φούτμπολ Λιγκ, Λεωνίδας Λεουτσάκος, προανήγγειλε… ματσάρες, πολλοί τον.. χλευάσαμε! Εντάξει, μπορεί να μην είδαμε και αγώνες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το μόνο σίγουρο οτι κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον και…  κέρδισε το στοίχημα!

Ο Πρόεδρος της Λίγκας μπορεί να είχε..  πέσει 100 φορές έξω για το ποτε ακριβώς θα είχαμε την πρώτη σέντρα, αλλά σε αυτά που είχε πει λίγο πριν το πρώτο … λάκτισμα, έπεσε μέσα!

“Οι ομάδες θα ακολουθήσουν πιστά τις εντολές των λοιμωξιολόγων και τα υγειονομικά μέτρα στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές, θα γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και ετοιμασθείτε να δείτε μεγάλα παιχνίδια.

Μπορούμε να παίζουμε Σάββατο, Κυριακή, αλλά και Τετάρτη, για τις ανάγκες του προγράμματος, αλλά και τις τηλεοπτικές, είμαστε έτοιμοι.

Οι ομάδες στη δεύτερη κατηγορία υπόσχονται σπουδαίο θέαμα, θα δείτε ματσάρες”.

Και όντως και το Υγειονομικό πρωτόκολλο τηρούν πιστά και αρκετοί φίλαθλοι βλέπουν τους αγώνες από ΕΡΤ 3 και ΕRTFLIX!

Είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών στην Super League 2 και αυτό το φαίνεται από τις τηλεθεάσεις.

Για παράδειγμα το ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής Λεβαδειακός-Ιωνικός (1-2) είδαν κατά μέσο όρο 103.970 άτομα. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου 122.451 άτομα είδαν την μεγάλη ανατροπή των Νικαιωτών!

Όσον αφορά στις Κρητικές ομάδες το… ταμείο θα γίνει στο τέλος της έξτρα διαδικασίας, αλλά Εργοτέλης και Χανιά μπήκαν στην πρώτη εξάδα και ο ΟΦΙ το… παλεύει και θα το παλέψει όσο μπορεί, αν και δύσκολο, για να σώσει την κατηγορία, που και μόνο που παίζει φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία του, είναι επιτυχία! 

Η προκήρυξη τροποποιήθηκε και στα Πλεϊ όφ (θέσεις 1-6) και άουτ (7-12) οι αγώνες δεν θα είναι διπλοί (δέκα αγωνιστικές), αλλά μονοί (πέντε αγωνιστικές).

Ο πρώτος της Super League 2 θα ανέβει στην μεγάλη κατηγορία και ο δεύτερος θα δώσει μπαράζ (διπλό) με τον προτελευταίο της Super League 1.
Αντίστοιχα θα συμβεί το ίδιο και με τα πλέι άουτ, θα υποβιβαστούν δύο ομάδες, η μια απ΄ευθείας και η άλλη μέσα από αγώνα μπαράζ.
Όλα καλά λοιπόν, αν είχε και κόσμο στις κερκίδες θα ήταν ακόμα καλύτερα, αλλά ας όψεται ο Κορονοϊός. Όμως “εχθρός του καλού είναι το καλύτερο”!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook