Πιο συναρπαστικό από το αναμενόμενο το ξεκίνημα της Α1 ΕΠΣΗ

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τα συμπεράσματα που εξάγουμε από τις δύο πρώτες αγωνιστικές της κορυφαίας τοπικής κατηγορίας.

Επιτέλους άρχισε και με το καλό να τελειώσει !

Ο Κορονοϊός άφησε ανολοκλήρωτες τις προσπάθειες των ομάδων τις δύο προηγούμενες σεζόν, άλλα άπαντες επέστρεψαν στα γήπεδα της Α1 μετά από 11 μήνες απραξίας!

Φυσικά απαιτείται πιστή τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου, ενώ υπάρχει ξανά κόσμος στις κερκίδες. 

Ξεκινήσαμε με καλύτερες προϋποθέσεις από πέρυσι και αυτό αποτυπώνεται και στο γήπεδο, μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών.

10 από τις 16 ομάδες έχουν από μία νίκη και αυτό δείχνει οτι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι άκρως ανταγωνιστικό.

Ναι μεν ΠΑΟΚ, Ρωμανός και Α.Ο.Τ φαίνεται οτι είναι ένα… κλικ πάνω από τις άλλες ομάδες, αλλά ο Κρουσώνας δεν έχει νικήσει ακόμα, μετρώντας δυο ισοπαλίες!

Καμία ομάδα δεν έχει κάνει το ” 2 στα 2″, αν και εκκρεμούν δύο ματς, όπου ενδέχεται να το πετύχουν ΠΑΝΟΜ, Ανθεστίων και ΟΦΑ (ΟΦΑ – Ανθεστίων και Μινωϊκή – ΠΑΝΟΜ αναβλήθηκαν). 

Φυσικά δεν λείπουν και τα προβλήματα, καθώς είχαμε θέμα με τα εμβόλια και τα τεστ στον αγώνα Δειλινά – Χερσόνησος με την φιλοξενούμενη ομάδα να παίζει με 9 (!) παίκτες και με το γήπεδο του Πανεπιστημίου, οπού ανακλήθηκε από το Πανεπιστήμιο Κρήτης η άδεια χρήσης του και γι΄αυτό αναβλήθηκε το Μινωϊκή – ΠΑΝΟΜ.

Μέσα σε όλα είχαμε και το “χτύπημα” του εγκέλαδου, αλλά ευτυχώς χωρίς να παρατηρούνται φθορές στα γήπεδα!

Αν μην τι άλλο πάντως αγωνιστικά είναι άκρως ελπιδοφόρο το ξεκίνημα και πέρα από το αναμενόμενο μπορούμε να πούμε, αφού μην ξεχνάμε οτι όλες οι ομάδες ήταν στα… πιτς για πολλούς μήνες,

Θα δούμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα με τον “κόσμο να “διψάει” για μπάλα κατακλύζοντας τα γήπεδα!

Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έχουμε πρωταθλητή στο… χορτάρι και όχι πάλι πρωταθλητή.. τον Κορονοϊό!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook