Κυψέλη αθλητικών δραστηριοτήτων το Karteros Beach Sports Center!

Στο άρθρο της ημέρας ο Μανώλης Θέμελης γράφει για τις Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό, που αποτελούν όλο το καλοκαίρι κεντρικό πόλο συνάντησης της κοινωνίας με ποικίλες εκδηλώσεις.

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά για το Karteros Beach Sports Center! Το πως ήταν η περιοχή και πως έγινε σε χρόνο.. dt! Τα λόγια είναι “φτωχά” ομως, οταν μιλάνε οι εικόνες οι πράξεις! 

Σε κάθε περίπτωση οι Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ε.Α.Κ.Η στον Καρτερό είναι ένα κόσμημα και ένα “στοίχημα” που κερδήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στον οποίο πιστώνεται το όλο εγχείρημα.

Ένα άλλο “στοίχημα” είναι η μελλοντική του αξιοποίηση, αλλά είμαστε αισιόδοξοι οτι αυτό το “παλάτι” της άμμου, θα αποτελεί σημείο αναφοράς για το νησί μας και για τα επόμενα πολλά χρόνια! 

Οι Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό το καλοκαίρι που διανύουμε είναι ένας κεντρικός πόλος συνάντησης της κοινωνίας με ποικίλες εκδηλώσεις.

Το όραμα που υπάρχει είναι η δημιουργία μίας κουλτούρας αθλημάτων θαλάσσης και άμμου με διοργανώσεις υψηλού επιπέδου.

Τα Παγκόσμια πρωταθλήματα Εφήβων- Νεανίδων και Ανδρών- Γυναικών Beach Handball 2022 (14-26 Ιουνίου, Ηράκλειο) ήταν μόνο η αρχή!

Ακολούθησε το φεστιβάλ Beach Volley (30/6 – 2/7) και το Euro FootVolley (9-10/7) και έπεται συνέχεια… (θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα διοργανώσεων και εκδηλώσεων για τον Αύγουστο).

Στις εγκαταστάσεις βρέθηκαν και κόσμησαν με την παρουσία τους τις διοργανώσεις οι αγαπημένοι μας Ολυμπιονίκες, Ιωάννης Μελισσανίδης και Μιχάλης Μουρούτσος!

Αθλητές που τα… καλά τους λόγια αποτελούν την καλύτερη διαφήμιση για το νησί μας, εντός και εκτός των τειχών!

Οι αθλητικές δραστηριότητες και οι παράλληλες εκδηλώσεις, απευθύνονται σε όλους, μικρούς και μεγάλους και δεν σταματούν…

Και φυσικά το “Karteros Beach Sports Center” θα αποτελέσει την “ναυαρχίδα” για τους “3ους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες” το 2023, που θα φιλοξενηθούν από τους τρεις παραλιακούς Δήμους (Ηρακλείου, Χερσονήσου και Μαλεβιζίου), με την πλήρη υποστήριξη του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Περίπου 1.500 αθλητές από 26 χώρες της Μεσογείου θα βρεθούν για οκτώ ημέρες (2-9 Σεπτεμβρίου 2023) στο Ηράκλειο!

Και ήδη, έναν χρόνο πριν, οι Εθνικές Παράκτιες Αθλητικές Εγκαταστάσεις στον Καρτερό “σφύζουν” από ζωή προσφέροντας σε όλους όσοι βρεθούν εκεί μοναδικές στιγμές και ευχάριστα συναισθήματα!

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook