Τώρα πρέπει να… μιλήσουν οι Αρχάνες

O Γιούχτας δίνει το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν του, μέχρι το… επόμενο κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας, με στόχο την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού. Γράφει ο Πάνος Κατσαρός στο άρθρο της ημέρας στο athletic.gr.

Η επιστροφή του Γιούχτα στην φυσική του έδρα έρχεται την κατάλληλη στιγμή, με την ομάδα των Αρχανών να παίζει για δύο αποτελέσματα την ερχόμενη Κυριακή (10/03, 14:00) κόντρα στον Τηλυκράτη, με στόχο την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού από την Super League 2 στην Γ’ Εθνική. Σίγουρα και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε δύσκολη θέση, με την Κρητική ομάδα να είναι προτελευταία με 19 βαθμούς και τον Τηλυκράτη να είναι τελευταίος με 18.

Τι χρειάζεται ο Γιούχτας

Ο Γιούχτας παίζει για δύο αποτελέσματα στο παιχνίδι που θα γίνει στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Super League 2. Η ομάδα του Κώστα Ανυφαντάκη θέλει είτε νίκη, είτε ισοπαλία προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τα Play Out και να παλέψει εκεί για την παραμονή του στην κατηγορία, στην παρθενική παρουσία στην ιστορία του στην Super League 2.

Επιστροφή στο… σπίτι

Το παιχνίδι θα γίνει στο… σπίτι του Γιούχτα στις Αρχάνες, το Μαρκομιχελάκειο, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι ότι και ο παράγοντας έδρα θα παίξει τον ρόλο του στην «μάχη». Τα έργα ολοκληρώθηκαν στο γήπεδο της ομάδας και αφού πήρε την σχετική άδεια (Γ1), είναι έτοιμο να φιλοξενήσει την ιστορική αναμέτρηση του Γιούχτα. Με την βοήθεια του κόσμου του, ο Γιούχτας κατέκτησε την περασμένη σεζόν το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική και κατάφερε να πάρει στη συνέχεια το εισιτήριο για την Super League 2, και πλέον ήρθε η ώρα να… μιλήσουν ξανά οι Αρχάνες και να «σπρώξουν» την ομάδα προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μία σεζόν μακριά από την έδρα του

Παρότι επί της ουσίας όλη την φετινή σεζόν ο Γιούχτας αγωνίστηκε μακριά από την φυσική του έδρα, είχε αρκετά καλή συγκομιδή, πάντα με βάση το ότι δεν έπαιξε καθόλου στις Αρχάνες. Την φετινή σεζόν, η ομάδα χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές έδρες στο Ηράκλειο (Παγκρήτιο και «Γεντί Κουλέ») και μία στην Ιεράπετρα (Βουζουνεράκειο), καταφέρνοντας να συγκεντρώσει 16 βαθμούς και έχοντας τέσσερις νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Θέλει τον κόσμο δίπλα του

Όπως είναι φυσικό, ο Γιούχτας θέλει, αλλά και χρειάζεται τον κόσμο του δίπλα του, για να δώσει αυτή την σημαντική μάχη έχοντας την στήριξη των φίλων του. Η κρισιμότητα της αναμέτρησης άλλωστε φαίνεται και από τον ορισμό της ΚΕΔ, που επέλεξε τον Τάσο Σιδηρόπουλο να διευθύνει το παιχνίδι, έχοντας ως βοηθούς του τον Κωσταρά και τον Φωτόπουλο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook