Έγινε το σωστό…

Στο άρθρο της ημέρας στο athleticradio.gr ο Κώστας Παπαδόπουλος γράφει για την σωστή επιλογή που έκαναν ΠΟΑ και Μανώλης Σκύβαλος για να πορευτούν μαζί και τη νέα χρονιά!

Πριν δύο χρόνια ο ΠΟΑ έδωσε τα… κλειδιά της ομάδας στον Μανώλη Σκύβαλο, ο οποίος ερχόταν με τις καλύτερες συστάσεις στα γήπεδα του Ηρακλείου, έχοντας παράλληλα και την θέληση για το βήμα παραπάνω.

Η πρώτη χρονιά του στον πάγκο των “πρασίνων” ήταν άκρως επιτυχημένη, αφού με ένα μικρό μπάτζετ και ποδοσφαιριστές που στηρίζονται στις ακαδημίες κατάφερε να κρατήσει με ευκολία την ομάδα στην κατηγορία, ενώ κατάφερε να κερδίσει όλους τους πρωτοπόρους στην “έδρα” του. Βάζουμε τα εισαγωγικά γιατί θυμόμαστε την ανακατασκευή του γηπέδου και την μετακίνηση του ΠΟΑ στο Μαρτινέγκο. Μάλιστα ο ΠΟΑ κατέκτησε Super Cup και κύπελλο ΕΠΣΗ κόντρα σε Πόρο και Ρωμανό αντίστοιχα.

Στην φετινή σεζόν που μας πέρασε παρά τα πολλά προβλήματα που είχε η ομάδα λόγω τραυματισμών, αλλά και το μικρό μπάτζετ κατάφερε να παίξει  ωραίο ποδόσφαιρο μέσα στην χρονιά, ενώ οι ποδοσφαιριστές που βγήκαν από τις ακαδημίες έδωσαν πολλές λύσεις και θετικά μηνύματα για το μέλλον. Σίγουρα το ότι δεν μπήκε στα πλέι οφ ο ΠΟΑ είναι μια δυσάρεστη για την ομάδα υπόθεση, όμως και ένα μήνυμα για την συνέχεια, προκειμένου να διορθωθούν τα λάθη.

Το φετινό καλοκαίρι ξεκίνησε παράξενα για τις δύο πλευρές, αφού αρχικά δεν βρέθηκε η χρυσή τομή με αποτέλεσμα να υπάρξει η αποχώρηση του νεαρού τεχνικού και η αναζήτηση προπονητή από τους “πράσινους”. Λίγες ημέρες αργότερα και εφόσον είχαν σκεφτεί τα πράγματα ΠΟΑ και Σκύβαλος μίλησαν ξανά και έκαναν το σωστό συνεχίζοντας μαζί για τρίτη χρονιά…

Πλέον έχοντας μάθει από τα λάθη τους και με όρεξη και σωστή διαχείριση είναι έτοιμες οι δύο πλευρές για τη νέα χρονιά ξεκινώντας άμεσα τον σχεδιασμό για ένα καλύτερο πρωτάθλημα μιας και η ιστορία του ΠΟΑ είναι μεγάλη και έχει πρωταγωνιστικούς στόχους…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook