«Φάρμακο» στον ποδοσφαιρικό ο μπασκετικός ΟΦΗ

Το φάρμακο στον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ που δεν διανύει τελευταία και τις καλύτερες μέρες, ίσως ακούει στο όνομα μπασκετικός ΟΦΗ. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου δείχνει μέχρι στιγμής να βαδίζει στα σωστά βήματα για την επιστροφή της στην Α2. Το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα άλλα και το λένε όλοι οι αντίπαλοι που παραδέχονται πως ο ΟΦΗ είναι […]

Το φάρμακο στον ποδοσφαιρικό ΟΦΗ που δεν διανύει τελευταία και τις καλύτερες μέρες, ίσως ακούει στο όνομα μπασκετικός ΟΦΗ. Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου δείχνει μέχρι στιγμής να βαδίζει στα σωστά βήματα για την επιστροφή της στην Α2. Το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα άλλα και το λένε όλοι οι αντίπαλοι που παραδέχονται πως ο ΟΦΗ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την άνοδο.

Ο ΟΦΗ σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια έχει «καθαρίσει» τους αντιπάλους του, προσφέροντας μάλιστα και ωραίο θέαμα. Πλην του χθεσινού.

Ακόμα όμως και στην κακή του μέρα και σίγουρα στην χειρότερη του εντός έδρας εμφάνιση ο ΟΦΗ έδειξε κάποια από τα χαρίσματα του. Ο ΟΦΗ κατάφερε να κερδίσει μια ομάδα που ήρθε με σκοπό στο ΒΑΚ να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση, καθώς η δυναμικότητα της και η διαφορά με τον ΟΦΗ είναι μεγάλη, κάτι που παραδέχθηκε και ο προπονητής, και αν μπορέσει να «κλέψει» κάτι. Ο ΟΦΗ όμως δεν την άφησε.

Μπορεί σε κάποια στιγμή το παιχνίδι να πήγε να χαθεί μέσα από τα χέρια του ΟΦΗ, ωστόσο ακόμα και στην καίρια στιγμή, οι γηπεδούχοι, έδειξαν το καθαρό μυαλό που χρειάζεται, κάτι που τους έλειψε, όταν η διαφορά πήγε στους 23 πόντους. Το παιχνίδι κόντρα στον Αίαντα Ευόσμου πρέπει να αποτελέσει ένα μάθημα για τον ΟΦΗ αλλά και τον Βαγγέλη Βλάχο πως τα παιχνίδια δεν τελειώνουν πριν το 40΄. Κάπως έτσι άλλωστε χάθηκε πέρσι και η παραμονή. Φέτος με την εμπειρία, το μυαλό και το σκοράρισμα κάποιων παικτών, όπως οι Μπάρδας και Τσακιρίδης την μαχητικότητα και τον τσαμπουκά κάποιων άλλων όπως οι Μετενίδης και Μπαλάφας, ο ΟΦΗ δείχνει ικανός να πετύχει τον στόχο της ανόδου και μάλιστα προσφέρει και θέαμα. Είναι καιρός όμως και ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την ομάδα και να σταθεί στο πλάι της. Στο παιχνίδι κόντρα στη Κηφισιά, ο κόσμος στάθηκε δίπλα στην ομάδα, της έδωσε «φτερά» και αυτή του το ανταπέδωσε. Είναι χαρακτηριστικό πως οι παίκτες της ομάδας στάθηκαν στην παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι με την Κηφισιά. Πρέπει όμως ο κόσμος να συνεχίσει να βοηθάει και να δίνει την ώθηση με την παρουσία του στο γήπεδο. Η ομάδα άλλωστε δείχνει-τουλάχιστον μέχρι στιγμής- να τους αποζημιώνει.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook