Xρέος η άνοδος αλλά και η πρωτιά για τον ΟΦΗ

Έχοντας ακούσει την μετάδοση του συναδέλφου στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με το Πέραμα και την ήττα για την Κρητική έλεγα να κάτσω να γράψω για την ευκαιρία που έχασε ο ΟΦΗ να «καθαρίσει» την υπόθεση άνοδος. Αλλά να γράψεις τι; O OΦΗ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχασε από το Πέραμα αλλά από τον Λιακόπουλο. Το […]

Έχοντας ακούσει την μετάδοση του συναδέλφου στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με το Πέραμα και την ήττα για την Κρητική έλεγα να κάτσω να γράψω για την ευκαιρία που έχασε ο ΟΦΗ να «καθαρίσει» την υπόθεση άνοδος. Αλλά να γράψεις τι; O OΦΗ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν έχασε από το Πέραμα αλλά από τον Λιακόπουλο. Το να κάθεσαι να αναλύσεις ένα παιχνίδι που χάνεις από ένα παίκτη θέλει σελίδες ολόκληρες και όντας εκνευρισμένος από αυτή την ήττα δεν θέλησα να γράψω κάτι.

Έχοντας λοιπόν πιο ώριμη σκέψη και βλέποντας πως η ήττα αυτή δεν επηρέασε τον ΟΦΗ, ο οποίος είναι πλέον πρώτος στην βαθμολογία (ελέω Λευκάδας η οποία κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική μέσα στο Πέραμα!) με συγκάτοικο την Κηφισιά, την οποία κερδίσει ο ΟΦΗ, θέλω να τονίσω πως ο ΟΦΗ έχει χρέος να ανέβει γιατί είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία και πλέον καλό θα είναι να κοιτάξει και την πρωτιά. Σίγουρα κανείς από την τεχνική ηγεσία και τον κόσμο δεν θα ζητήσει ντε και καλά την πρωτιά, όμως ο ΟΦΗ θα πρέπει να την διεκδικήσει. Να την διεκδικήσει, να την κατακτήσει και να δείξει σε όλους πως η ομάδα θα επιστρέψει δριμύτερη στην Α2.

Το παιχνίδι κόντρα στον ουραγό Φίλιππο Βέροιας δεν νομίζω να έχει κάποιο βαθμό δυσκολίας για τον ΟΦΗ. Ευκαιρία λοιπόν για τον ΟΦΗ να κάνει μια καλή προπόνηση ενόψει της δύσκολης συνέχεια και τον Βαγγέλη Βλάχο να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε παίκτης που δεν τον έχουν πάρει.

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook