Nίκη στο Πέρα(σ)μα της ανόδου

Νίκη στο Πέραμα και Α2 ερχόμαστε. Ο ΟΦΗ με νίκη στο ντέρμπι της Αθήνας βάζει τις βάσεις για την επιστροφή στην Α2, ή καλύτερα τις θεμελιώνει καθώς οι βάσεις έχουν μπει εδώ και καιρό. Ο ΟΦΗ εφόσον φύγει από την Αθήνα με το ροζ φύλλο αγώνα από την Αθήνα βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο και […]

Νίκη στο Πέραμα και Α2 ερχόμαστε. Ο ΟΦΗ με νίκη στο ντέρμπι της Αθήνας βάζει τις βάσεις για την επιστροφή στην Α2, ή καλύτερα τις θεμελιώνει καθώς οι βάσεις έχουν μπει εδώ και καιρό.

Ο ΟΦΗ εφόσον φύγει από την Αθήνα με το ροζ φύλλο αγώνα από την Αθήνα βρίσκεται αγκαλιά με την άνοδο και μόνο με αυτοκτονία την χάνει, ενώ παράλληλα γίνεται και «αφεντικό» στην μάχη της πρωτιάς, καθώς με νίκη κόντρα στο Πέραμα ξεφεύγει από την Αθηναϊκή ομάδα, ενώ και ακόμα αν η Κηφισιά συνεχίζει να νικάει ο ΟΦΗ έχει να υπερασπιστεί το +19 του πρώτου γύρου. Βέβαια κατά κύριον λόγο ο ΟΦΗ πρέπει να κοιτάξει την άνοδο και στην συνέχεια την πρωτιά.

Ο τεχνικός της ομάδας, Βαγγέλης Βλάχος είχε δώσει πριν μερικές αγωνιστικές περιθώριο μιας ήττας μέχρι και το παιχνίδι της Κυριακής. Όντως ο ΟΦΗ πιθανόν να έχει το περιθώριο μιας ήττας, όμως με νίκη στην Αθήνα τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν από νωρίς. Ο ΟΦΗ γίνεται το πρώτο φαβορί για την άνοδο και έχοντας ένα μικρό «αέρα» αποβάλει και το άγχος καθώς, οι «ασπρόμαυροι» ήταν ένα από τα φαβορί για την άνοδο και ο καθένας ξέρει το άγχος το οποίο επωμίζονται οι παίκτες όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένεις.

Το θετικό για τον ΟΦΗ είναι πως στα δύο τελευταία παιχνίδια βρίσκει λύσεις και στην άμυνα, κάτι το οποίο αποδεικνύουν και τα σκορ. Κόντρα στον Αίολο Τρικάλων, στο ΟΦΗ δεν βγήκαν τα τρίποντα, ένα από τα βασικά όπλα της ομάδας, όμως με την άμυνα το παιχνίδι κερδήθηκε. Μπορεί το παιχνίδι κόντρα στον Δούκα να μην είναι άξιο κριτικής λόγω της ευρείας νίκης της ομάδας, όμως και εκεί ο ΟΦΗ έδειξε μια πολύ καλή εικόνα αμυντικά. Αν ανατρέξει κανείς λίγο πιο πίσω θα δει πως ο ΟΦΗ πετύχαινε 100 πόντους δεχόταν όμως και 80. Κόντρα στον Δούκα δεν συνέβη αυτό.

Την καλή του εικόνα στην άμυνα στα τελευταία παιχνίδια πρέπει να κρατήσει ο ΟΦΗ και στο Πέραμα και εύκολα ή δύσκολα το ροζ φύλλο που θα ισοδυναμεί με κάτι παραπάνω από μισή άνοδο θα έρθει.

Υ.Γ. Χρόνια πολλά σε ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά του τμήματος μπάσκετ του ΟΦΗ, τον Αλέξη Τσακιρίδη. Η νίκη θα είναι ένα καλό δώρο για τον αρχηγό, έτσι δεν είναι Αλέξη;

Απάντηση

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook