Μπουμάκης: “Η απόφασή μου είναι μονόδρομος”

Όπως σας είχε ενημερώσει σχετικά το athleticardio.gr ο Κώστας Μπουμάκης, αποφάσισε να παραμείνει στο τοπικό ποδόσφαιρο και στην Προεδρία του ΠΑΟΚρουσώνα.

Τα όσα έγραψε ο Κώστας Μπουμάκης στην προσωπική του σελίδα στο facebook, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ μας στο athleticardio.gr :

“Έχοντας περάσει 15 ημέρες από την ανακοίνωσή μου περί αποχώρησης. τόσο από τον χώρο του του τοπικού ποδοσφαίρου, όσο και από την Προεδρία του ΠΑΟΚρουσώνα, και έπειτα από μία απίστευτη επίθεση αγάπης και στήριξης, που δέχθηκα όλες αυτές τις ημέρες προς το πρόσωπό μου από την κοινωνία και τον απλό κόσμο του Κρουσώνα και του τοπικού ποδοσφαίρου μας…

Η απόφασή μου είναι μονόδρομος για παραμονή τόσο στην Προεδρία του αγαπημένου μου ΠΑΟΚ, όσο και του τοπικού ποδοσφαίρου που όλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα ανιδιοτελώς!

Νιώθω υπερήφανος και βαθιά συγκινημένος για όλον αυτό τον υπερήφανο κόσμο του Κρουσώνα, που από την πρώτη στιγμή έως και σήμερα είμαστε συνοδοιπόροι στο όραμα που χαράξαμε μαζί πριν από τρία περίπου χρόνια. Για τον ΠΑΟΚ της καρδιάς μας, για τον ΠΑΟΚ καμάρι ολόκληρης της Κρουσανιώτικης κοινωνίας… Μαζί λοιπόν μέχρι το όνειρο και το όραμα να γίνει πραγματικότητα

Σας ευχαριστώ από καρδιάς,

Μπουμάκης Κωνσταντίνος”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook