Τιμωρία για το… μποξεράκι

Με αποκλεισμό ενός αγώνα και βαρύτατο πρόστιμο, 100.000 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τον Νίκλας Μπέντνερ, για τον πανηγυρισμό του στον αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία. Ο 24χρονος επιθετικός είχε κατεβάσει το σορτσάκι του, με αποτέλεσμα να φανεί το μποξεράκι του, στο οποίο φαίνονταν το λογότυπο μίας ιρλανδικής εταιρείας στοιχημάτων. Η UEFA έχει απαγορεύσει […]

Με αποκλεισμό ενός αγώνα και βαρύτατο πρόστιμο, 100.000 ευρώ τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της UEFA τον Νίκλας Μπέντνερ, για τον πανηγυρισμό του στον αγώνα κόντρα στην Πορτογαλία.

Ο 24χρονος επιθετικός είχε κατεβάσει το σορτσάκι του, με αποτέλεσμα να φανεί το μποξεράκι του, στο οποίο φαίνονταν το λογότυπο μίας ιρλανδικής εταιρείας στοιχημάτων.

Η UEFA έχει απαγορεύσει κατηγορηματικά την διαφήμιση προϊόντων από τους ποδοσφαιρστές και η συγκεκριμένη διαφήμιση εξόργισε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που του επέβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ, ενώ παράλληλα τον αποκλείει από το πρώτο παιχνίδι της Δανίας στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014, που αρχίζουν τον Σεπτέμβριο.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook