Σάλος στην Γερμανία με το ψεύτικο δάκρυ!

Η Γερμανία χάνει από την Ιταλία με 2-0 και το πλάνο δείχνει μια Γερμανίδα να κλαίει στην κερκίδα. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, το πλάνο είναι παραπλανητικό και τα δάκρυά της δεν προέρχονται από το σκορ. Η συγκεκριμένη οπαδός ρωτήθηκε για την αντίδρασή της και απάντησε πως έβαλε τα κλάματα γιατί συγκινήθηκε από το άκουσμα του εθνικού […]

Η Γερμανία χάνει από την Ιταλία με 2-0 και το πλάνο δείχνει μια Γερμανίδα να κλαίει στην κερκίδα. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, το πλάνο είναι παραπλανητικό και τα δάκρυά της δεν προέρχονται από το σκορ.

Η συγκεκριμένη οπαδός ρωτήθηκε για την αντίδρασή της και απάντησε πως έβαλε τα κλάματα γιατί συγκινήθηκε από το άκουσμα του εθνικού ύμνου της Γερμανίας πριν ξεκινήσει το ματς!

Έτσι, αποκαλύφθηκε πως ο σκηνοθέτης της αναμέτρησης χρησιμοποίησε ένα πλάνο που είχε πάρει πριν το ματς σε μια άλλη φάση του αγώνα για να δημιουργήσει αντίστοιχο κλίμα.

Μετά από αυτή την αποκάλυψη έχει προκληθεί σάλος και οι διαμαρτυρίες στο κρατικό γερμανικό κανάλι, ARD, δίνουν και παίρνουν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook