Kασίγιας: “Θα έχουμε δύσκολο έργο”

Την άποψη ότι η Ισπανία δεν θα κάνει εύκολο περίπατο απέναντι στη Γαλλία εξέφρασε ο Ίκερ Κασίγιας, μιλώντας στο κανάλι «Tele 5».

Ωστόσο, ο αρχηγός των «φούριας ρόχας» τόνισε ότι η επιθετική γραμμή της ομάδας του είναι καλύτερη από το δίδυμο Μπενζεμά-Ριμπερί των «τρικολόρ».

«Η Γαλλία είναι μία σπουδαία ομάδα. Δεν περιμένουμε να έχουμε έναν περίπατο. Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα χρειάζεται να υποφέρεις περισσότερο για να περάσεις στην επόμενη φάση. Εδώ τίποτα δεν σου δίνεται απλόχερα και η Γαλλία είναι μία ποιοτική ομάδα, η οποία έχει έναν μεγάλο προπονητή που αντιμετωπίζει την αλλαγή που σημειώνεται στις γενιές του ρόστερ», ανέφερε αρχικά ο διεθνής γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Θα προσπαθήσουμε να μάθουμε καλύτερα τον Μπενζεμά και τον Ριμπερί, αλλά πιστεύω ότι η δική μας γραμμή κρούσης είναι καλύτερη. Ελπίζω, πάντως, ότι ο Μπενζεμά δεν θα είναι σε καλή μέρα».

Καταλήγοντας, ο Κασίγιας τόνισε: «Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά η ομάδα μας δεν έχει κερδίσει ποτέ τη Γαλλία (μετρούν 3 ήττες και 1 ήττα σε τελικές φάσεις Μουντιάλ και Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος). Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook